LASTİK İŞ havuz

''TÜRKİYE MİLLİYETÇİSİYİM'' SÖZLERİNE BÜYÜK TEPKİ GELDİ

YAŞAM 17.06.2024 - 10:53, Güncelleme: 17.06.2024 - 10:57
 

''TÜRKİYE MİLLİYETÇİSİYİM'' SÖZLERİNE BÜYÜK TEPKİ GELDİ

Son dönemde "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu

A Para kanalında yayımlanan 'Biz Bize' programına konuk olan Kaynarca, "Türk milliyetçisi" demek yerine "Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim" sözleriyle dikkat çekti. Oktay Kaynarca'nın Açıklamaları Programda konuşan Oktay Kaynarca, şehir milliyetçiliğini sevmediğini belirterek, "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" dedi. Kaynarca'nın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal Medyada Gündem Oldu Oktay Kaynarca'nın açıklamaları sosyal medyada hızla yayıldı ve X platformunda (eski adıyla Twitter) "En Çok Konuşulanlar" listesine girdi. Ünlü oyuncunun bu sözleri, çeşitli yorumlara ve tartışmalara neden oldu.
Son dönemde "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisiyle ekranlara gelen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem oldu

A Para kanalında yayımlanan 'Biz Bize' programına konuk olan Kaynarca, "Türk milliyetçisi" demek yerine "Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim" sözleriyle dikkat çekti.

Oktay Kaynarca'nın Açıklamaları

Programda konuşan Oktay Kaynarca, şehir milliyetçiliğini sevmediğini belirterek, "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" dedi. Kaynarca'nın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Oktay Kaynarca'nın açıklamaları sosyal medyada hızla yayıldı ve X platformunda (eski adıyla Twitter) "En Çok Konuşulanlar" listesine girdi. Ünlü oyuncunun bu sözleri, çeşitli yorumlara ve tartışmalara neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.