LASTİK İŞ yılbaşı

TUTUŞ BEYANNAMESİNİ YARIN AÇIKLAYACAK!

KOCAELİ 09.03.2024 - 12:11, Güncelleme: 09.03.2024 - 12:11
 

TUTUŞ BEYANNAMESİNİ YARIN AÇIKLAYACAK!

AK Parti 31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla devam ederken, ilçe ilçe de seçim beyannameleri kamuoyuyla paylaşıyor.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş da beyannamesini yarın açıklıyor SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ’NDE Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un beyanname açıklaması yarın (10 Mart Pazar) gerçekleştirilecek. Beyanname ve meclis üyesi aday tanıtım toplantısı Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Katılımın yoğun olması beklenen açıklama saat 19.30’da başlayacak.
AK Parti 31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla devam ederken, ilçe ilçe de seçim beyannameleri kamuoyuyla paylaşıyor.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş da beyannamesini yarın açıklıyor

SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

Cumhur İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş’un beyanname açıklaması yarın (10 Mart Pazar) gerçekleştirilecek. Beyanname ve meclis üyesi aday tanıtım toplantısı Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Katılımın yoğun olması beklenen açıklama saat 19.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.