LASTİK İŞ yılbaşı

TUTUŞ, İDDİALI KONUŞTU “BELSA’DA GÖRÜŞMEK ÜZERE”

SİYASET 23.11.2023 - 10:47, Güncelleme: 23.11.2023 - 10:47
 

TUTUŞ, İDDİALI KONUŞTU “BELSA’DA GÖRÜŞMEK ÜZERE”

İzmit Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi başkanlığına aday adayı oldu. Başvuruda bulunan Tutuş, “Yeni İzmit’te İnşallah AK Parti Belediyeciliğinde BELSA Plaza’da görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

İzmit Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, geçtiğimiz aylarda parti binasında basın toplantısı düzenleyerek 2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi Başkanlığı’na aday olacağını açıklamıştı. 5 aylık ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Muharrem Tutuş AKP İzmit İlçe binasına gelerek İzmit Belediyesi için adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Tutuş’a teşkilattan çok sayıda kişi eşlik etti. TUTUŞ’U TEBRİK ETTİ AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, “Buradaki kalabalık, buradaki inanmış insanların üzerimdeki bakışları 31 Mart akşamı Allah’ın izniyle İzmit Belediyesini AK Parti’yle kavuşturmanın ayak sesleridir. Başvuru programımıza uzak yakın gelen dava gönüllüleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aşıkları hepiniz hoş geldiniz. 22 yıldır hizmet üreten siyasi partinin değerli mensupları sizlerin gözlerindeki o ışık ilk günkü gibi. Ne mutlu sizlere, ne mutlu bizlere ki sizlerle birlikte yol yürüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde ‘Ben bu davanın neferiyim’ diyen Muharrem Tutuş kardeşimi tebrik ediyorum” dedi.   “PROPAGANDA YAPMAYA GELMEDİM” Belgelerini AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a teslim eden Muharrem Tutuş adaylık başvurusunun ardından yaptığı konuşmada, “Aşağı yukarı 15 yıldır bu davanın neferiyim. Kentimizin birçok rengini bu akşam burada görmekten duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Öncelikle buraya siyasi propaganda yapaya gelmedim. İzmit’imizin propagandadan daha çok neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. BİRLİK MESAJI VERDİ İzmit’imizin birlik, beraberliğe ihtiyacı var. İzmit’e kesinlikle her şeyden önce sevgi kardeşlik aşılamamız gerekiyor. Yeni İzmit’te kimsenin kimliğine bakmadan yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz öyle de olacak. Belediye personellerimizden, yerel yönetimlere hizmet bekleyen, kentlilik bilinciyle dalga dalga önce kardeşlik sonra sevgi yumağı oluşturacağız. Yerel seçimlerde İzmit’i tekrar AK Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız. Daha önceki İzmit’in sekteye uğramış hizmetlerini hayata geçirmek için yeni İzmit’e aday olmaya karar verdim. Yeni İzmit’te İnşallah AK Parti Belediyeciliğinde BELSA Plaza’da görüşmek üzere” şeklinde konuştu. MUHARREM TUTUŞ KİMDİR? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir. 1983 İzmit Bekirdere doğumlu. Evli, 3 çocuk babası. İzmit Gündoğdu mahallesinde ikamet etmekte. Kocaeli Üniversitesi Denetim, Muhasebe ve Finans bölümü, Yüksek Lisans mezunu. 2012 yılından bugüne, Mali Müşavir olarak serbest hizmet vermekte. Siyasete, Lisans eğitimini tamamladıktan sonra AK Parti gençlik kollarında başladı. Sırasıyla; İzmit ilçe gençlik kolları yönetimi, Kocaeli il gençlik kolları yönetimi, İzmit gençlik kolları başkanlığı, İzmit ilçe başkan yardımcılıkları, İzmit Belediyesi meclis üyeliği ile grup başkan vekilliği ve son olarak da İzmit ilçe başkanlığı yaptı.
İzmit Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi başkanlığına aday adayı oldu. Başvuruda bulunan Tutuş, “Yeni İzmit’te İnşallah AK Parti Belediyeciliğinde BELSA Plaza’da görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

İzmit Belediyesi AKP Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, geçtiğimiz aylarda parti binasında basın toplantısı düzenleyerek 2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediyesi Başkanlığı’na aday olacağını açıklamıştı. 5 aylık ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Muharrem Tutuş AKP İzmit İlçe binasına gelerek İzmit Belediyesi için adaylık başvurusunu gerçekleştirdi. Tutuş’a teşkilattan çok sayıda kişi eşlik etti.

TUTUŞ’U TEBRİK ETTİ
AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, “Buradaki kalabalık, buradaki inanmış insanların üzerimdeki bakışları 31 Mart akşamı Allah’ın izniyle İzmit Belediyesini AK Parti’yle kavuşturmanın ayak sesleridir. Başvuru programımıza uzak yakın gelen dava gönüllüleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aşıkları hepiniz hoş geldiniz. 22 yıldır hizmet üreten siyasi partinin değerli mensupları sizlerin gözlerindeki o ışık ilk günkü gibi. Ne mutlu sizlere, ne mutlu bizlere ki sizlerle birlikte yol yürüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde ‘Ben bu davanın neferiyim’ diyen Muharrem Tutuş kardeşimi tebrik ediyorum” dedi.

 

“PROPAGANDA YAPMAYA GELMEDİM”
Belgelerini AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a teslim eden Muharrem Tutuş adaylık başvurusunun ardından yaptığı konuşmada, “Aşağı yukarı 15 yıldır bu davanın neferiyim. Kentimizin birçok rengini bu akşam burada görmekten duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Öncelikle buraya siyasi propaganda yapaya gelmedim. İzmit’imizin propagandadan daha çok neye ihtiyacı olduğunu biliyoruz.

BİRLİK MESAJI VERDİ
İzmit’imizin birlik, beraberliğe ihtiyacı var. İzmit’e kesinlikle her şeyden önce sevgi kardeşlik aşılamamız gerekiyor. Yeni İzmit’te kimsenin kimliğine bakmadan yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz öyle de olacak. Belediye personellerimizden, yerel yönetimlere hizmet bekleyen, kentlilik bilinciyle dalga dalga önce kardeşlik sonra sevgi yumağı oluşturacağız. Yerel seçimlerde İzmit’i tekrar AK Parti belediyeciliğiyle buluşturacağız. Daha önceki İzmit’in sekteye uğramış hizmetlerini hayata geçirmek için yeni İzmit’e aday olmaya karar verdim. Yeni İzmit’te İnşallah AK Parti Belediyeciliğinde BELSA Plaza’da görüşmek üzere” şeklinde konuştu.

MUHARREM TUTUŞ KİMDİR?
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir. 1983 İzmit Bekirdere doğumlu. Evli, 3 çocuk babası. İzmit Gündoğdu mahallesinde ikamet etmekte. Kocaeli Üniversitesi Denetim, Muhasebe ve Finans bölümü, Yüksek Lisans mezunu. 2012 yılından bugüne, Mali Müşavir olarak serbest hizmet vermekte. Siyasete, Lisans eğitimini tamamladıktan sonra AK Parti gençlik kollarında başladı. Sırasıyla; İzmit ilçe gençlik kolları yönetimi, Kocaeli il gençlik kolları yönetimi, İzmit gençlik kolları başkanlığı, İzmit ilçe başkan yardımcılıkları, İzmit Belediyesi meclis üyeliği ile grup başkan vekilliği ve son olarak da İzmit ilçe başkanlığı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.