LASTİK İŞ yılbaşı

ÜZÜLMEZ: YÜZÜMÜZE BAKMADILAR

SPOR 14.05.2022 - 19:23, Güncelleme: 14.05.2022 - 19:23
 

ÜZÜLMEZ: YÜZÜMÜZE BAKMADILAR

Kocaelispor’un küme düşmesinin ardından basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’den flaş sözler

Kocaelispor bugün son şans parolasıyla çıktığı Eyüpspor deplasmanında silik bir görüntü çizdi ve maçı 2-1 mağlup tamamladı. Bu skorla beraber Kocaelispor TFF 1. Lig’den düştü. Maç sonunda Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’den bomba bir açıklama geldi. Kocaelispor yönetimini eleştiren İbrahim Üzülmez şunları söyledi: TELEFON BEKLEDİK Benim yeğenlerim var, yeğenlerimin de Kocaeli’de üzüntülerini biliyorum. Ben İzmit çocuğuyum, İstanbul’da kazandıklarımızı Kocaeli’de yatırım olarak kullandık ama orada değer görmedik. Kocaeli’de 4 kez hoca değişti, bir kez bile yüzümüze bakmadılar. Telefon da bekledik. HERKES KENDİ ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKAR Büyükler nasıl düşünce içindeydi bilmiyorum. Sakaryaspor’da ve başka takımlarda herkes kendi çocuğuna sahip çıkar ama Kocaeli’de bu olmadı. Ben iyi bir Kocaeliliyim. Bu devam ettikçe biz de duygusallaşacağız. En azından bir telefon açıp da bizim de görüşlerimizi alabilirlerdi. Ama onlar daha iyi biliyorlardır. DEĞER GÖRMEDİK Futbolculuk döneminde de hiç değer görmedik. Aynı düşünceler içinde şu anda da görmedik. Benim yardımcım da Kocaelili. Yaptıkları yanlışları da dile getirmeye çalıştık ama bilmiyorum, belki onlar daha tecrübelidir, daha iyi biliyordur" diyerek sözlerini tamamladı"
Kocaelispor’un küme düşmesinin ardından basın toplantısında konuşan Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’den flaş sözler

Kocaelispor bugün son şans parolasıyla çıktığı Eyüpspor deplasmanında silik bir görüntü çizdi ve maçı 2-1 mağlup tamamladı. Bu skorla beraber Kocaelispor TFF 1. Lig’den düştü. Maç sonunda Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez’den bomba bir açıklama geldi. Kocaelispor yönetimini eleştiren İbrahim Üzülmez şunları söyledi:

TELEFON BEKLEDİK

Benim yeğenlerim var, yeğenlerimin de Kocaeli’de üzüntülerini biliyorum. Ben İzmit çocuğuyum, İstanbul’da kazandıklarımızı Kocaeli’de yatırım olarak kullandık ama orada değer görmedik. Kocaeli’de 4 kez hoca değişti, bir kez bile yüzümüze bakmadılar. Telefon da bekledik.

HERKES KENDİ ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKAR

Büyükler nasıl düşünce içindeydi bilmiyorum. Sakaryaspor’da ve başka takımlarda herkes kendi çocuğuna sahip çıkar ama Kocaeli’de bu olmadı. Ben iyi bir Kocaeliliyim. Bu devam ettikçe biz de duygusallaşacağız. En azından bir telefon açıp da bizim de görüşlerimizi alabilirlerdi. Ama onlar daha iyi biliyorlardır.

DEĞER GÖRMEDİK

Futbolculuk döneminde de hiç değer görmedik. Aynı düşünceler içinde şu anda da görmedik. Benim yardımcım da Kocaelili. Yaptıkları yanlışları da dile getirmeye çalıştık ama bilmiyorum, belki onlar daha tecrübelidir, daha iyi biliyordur" diyerek sözlerini tamamladı"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.