LASTİK İŞ yılbaşı

VALİ YAVUZ SEDAŞ'I UYARDI

KOCAELİ 15.09.2023 - 17:30, Güncelleme: 15.09.2023 - 17:30
 

VALİ YAVUZ SEDAŞ'I UYARDI

Özellikle son zamanlarda meydana gelen planlı ve plansız elektrik kesintileri ile arızaların toplumu olumsuz etkilemesi nedeniyle SEDAŞ yöneticileri ile bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ekip sayısının artırılarak kesintilere daha kısa süre içinde müdahale edilmesi noktasında uyarılarda bulundu

Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Ayhan ve Şenol Kaya, SEDAŞ CEO’su Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Koordinatörü Erol Sancak, SEDAŞ Direktörü Mustafa Emre Şafak ve SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Gökhan Öztürk katıldı. Elektrik alt yapısı ve arıza kaynaklı kesintilerle ilgili gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasını isteyen Vali Yavuz, toplantıda hazır bulunan SEDAŞ yöneticilerine kesintileri en aza indirerek, enerji arz memnuniyetinin sağlanması konusunda uyarılarda bulundu. SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAKLARINI BELİRTTİ Vali Yavuz; nitelikli eleman ve ekip sayısının arttırılması, arıza bakım sürelerinin kısaltılması ve elektrik arzı noktasında yapılan yatırımların hızlandırılarak mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını yetkililerden istedi. Yöneticilerle yaptığı görüşmede istişarelerde bulunarak yöneticilere çalışmalarında başarılar dileyen Vali Seddar Yavuz, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi hususunda sürecin takipçisi olacaklarını dile getirdi.
Özellikle son zamanlarda meydana gelen planlı ve plansız elektrik kesintileri ile arızaların toplumu olumsuz etkilemesi nedeniyle SEDAŞ yöneticileri ile bir araya gelen Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ekip sayısının artırılarak kesintilere daha kısa süre içinde müdahale edilmesi noktasında uyarılarda bulundu

Makam Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları Mustafa Ayhan ve Şenol Kaya, SEDAŞ CEO’su Necmi Odyakmaz, SEDAŞ Dağıtım Direktörü Burhan Ak, SEDAŞ Müdürü Murat Özdil, SEDAŞ Koordinatörü Erol Sancak, SEDAŞ Direktörü Mustafa Emre Şafak ve SEDAŞ Gebze Bölge Müdürü Gökhan Öztürk katıldı. Elektrik alt yapısı ve arıza kaynaklı kesintilerle ilgili gerekli tedbirlerin bir an önce alınmasını isteyen Vali Yavuz, toplantıda hazır bulunan SEDAŞ yöneticilerine kesintileri en aza indirerek, enerji arz memnuniyetinin sağlanması konusunda uyarılarda bulundu.

SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAKLARINI BELİRTTİ

Vali Yavuz; nitelikli eleman ve ekip sayısının arttırılması, arıza bakım sürelerinin kısaltılması ve elektrik arzı noktasında yapılan yatırımların hızlandırılarak mümkün olan en kısa sürede tamamlanmasını yetkililerden istedi. Yöneticilerle yaptığı görüşmede istişarelerde bulunarak yöneticilere çalışmalarında başarılar dileyen Vali Seddar Yavuz, vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi hususunda sürecin takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.