KBB hat 41

VALİ YAVUZ’A YENİ DÖNEM İÇİN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

GÜNDEM 14.08.2023 - 16:13, Güncelleme: 14.08.2023 - 16:13
 

VALİ YAVUZ’A YENİ DÖNEM İÇİN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, son Valiler Kararnamesiyle görevine devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değiştirildi, 16 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. 9 Haziran 2020 tarihinde Ordu ilinden Kocaeli Valisi olarak atanan ve yaklaşık 3,5 yıldır Kocaeli Valisi olarak görev yapan Seddar Yavuz ise yerine korudu. Vali Yavuz, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremin ardından bölgeye koordinatör valisi olarak atanmış ve önemli çalışmalara imza atmıştı. “İSTİŞARELERDE BULUNDUK” Vali Yavuz, bir sonraki kararnameye kadar Kocaeli Valisi olarak görevini sürdürecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus da bugün Vali Yavuz’u makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olmasını diledi. Talus, “Son Valiler Kararnamesiyle görevine devam eden Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Yeni dönemin tekrar hayırlı olmasını diliyoruz” notlarıyla bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, son Valiler Kararnamesiyle görevine devam eden Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini iletti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile 57 ilin valisi değiştirildi, 16 ilin valisi "vali-mülkiye başmüfettişliği" görevine getirildi. 9 Haziran 2020 tarihinde Ordu ilinden Kocaeli Valisi olarak atanan ve yaklaşık 3,5 yıldır Kocaeli Valisi olarak görev yapan Seddar Yavuz ise yerine korudu. Vali Yavuz, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremin ardından bölgeye koordinatör valisi olarak atanmış ve önemli çalışmalara imza atmıştı.

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”
Vali Yavuz, bir sonraki kararnameye kadar Kocaeli Valisi olarak görevini sürdürecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus da bugün Vali Yavuz’u makamında ziyaret ederek yeni döneminin hayırlı olmasını diledi. Talus, “Son Valiler Kararnamesiyle görevine devam eden Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Yeni dönemin tekrar hayırlı olmasını diliyoruz” notlarıyla bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.