LASTİK İŞ yılbaşı

VALİ YAVUZ'DAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TRAFİK DENETİMİ!

GÜNDEM 24.06.2023 - 07:35, Güncelleme: 24.06.2023 - 07:35
 

VALİ YAVUZ'DAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ TRAFİK DENETİMİ!

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Özdilek Polis Kontrol Noktasında denetimlerde bulundu. Vali Yavuz 25 bin 818 personel 3 bin 784 araç ile ve 3 bin 757 ekiple beraber tüm yollarda gerekli tedbirleri planladıklarını ve uygulamaya koyduklarını belirtti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kurban Bayramı öncesinde Kartepe Özdilek Kavşağı’nda bulunan Polis- Jandarma Uygulama Noktası’nda denetimlerde bulunan ekipleri ziyaret etti. Ekiplerin bayramını kutlayarak araçlarda denetimlerde bulunan Vali Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, birim müdürleri ve ekipler eşlik etti. "ANADOLU'NUN TÜM TRAFİĞİNİN AKTIĞI BİR YER" Vali Yavuz kontroller sonrası bir bilgilendirme yaptı. Yavuz yaklaşan Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başlarken devamında şunları kaydetti:” Kurban Bayramı’nda Kocaeli Anadolu’nun tüm trafiğinin neredeyse aktığı bir yer. O bakımdan da trafik tedbirlerimizi çok erken bir şekilde aldık ve ciddi tedbirler planladık. Yine İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ilimizin kendine has özelliklerini dikkate alarak ciddi bir plan ve program yaptık. Amacımız vatandaşlarımızın bayram sevincini sevinç olarak yaşamalarını, üzüntüye ve kedere dönüşmemesi için her türlü tedbiri planladık. Bu bakımdan da özellikle 25 bin 818 personelimizle 3 bin 784 aracımız ile, 3 bin 757 ekibimizle beraber tüm yollarda gerekli tedbirleri planladık ve uygulamaya koyduk. Özellikle trafik akışının yoğunlaştığı günlerde ekip sayımızı daha da artırarak trafiğin yoğunluğunu sürekli takip ederek vatandaşlarımızı ulaşmak istedikleri yerlere sağlıkla ulaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda sürücülerimize yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını dikkatli ve tedbirli olmalarını trafik kurallarına uymalarını ve özellikle yollardaki işaretlere ve görevlilerimize riayet ederek yollarına devam etmelerini arzu ediyoruz. 
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Özdilek Polis Kontrol Noktasında denetimlerde bulundu. Vali Yavuz 25 bin 818 personel 3 bin 784 araç ile ve 3 bin 757 ekiple beraber tüm yollarda gerekli tedbirleri planladıklarını ve uygulamaya koyduklarını belirtti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Kurban Bayramı öncesinde Kartepe Özdilek Kavşağı’nda bulunan Polis- Jandarma Uygulama Noktası’nda denetimlerde bulunan ekipleri ziyaret etti. Ekiplerin bayramını kutlayarak araçlarda denetimlerde bulunan Vali Yavuz’a İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, birim müdürleri ve ekipler eşlik etti.

"ANADOLU'NUN TÜM TRAFİĞİNİN AKTIĞI BİR YER"

Vali Yavuz kontroller sonrası bir bilgilendirme yaptı. Yavuz yaklaşan Kurban Bayramı’nı tebrik ederek sözlerine başlarken devamında şunları kaydetti:” Kurban Bayramı’nda Kocaeli Anadolu’nun tüm trafiğinin neredeyse aktığı bir yer. O bakımdan da trafik tedbirlerimizi çok erken bir şekilde aldık ve ciddi tedbirler planladık. Yine İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda ilimizin kendine has özelliklerini dikkate alarak ciddi bir plan ve program yaptık. Amacımız vatandaşlarımızın bayram sevincini sevinç olarak yaşamalarını, üzüntüye ve kedere dönüşmemesi için her türlü tedbiri planladık. Bu bakımdan da özellikle 25 bin 818 personelimizle 3 bin 784 aracımız ile, 3 bin 757 ekibimizle beraber tüm yollarda gerekli tedbirleri planladık ve uygulamaya koyduk. Özellikle trafik akışının yoğunlaştığı günlerde ekip sayımızı daha da artırarak trafiğin yoğunluğunu sürekli takip ederek vatandaşlarımızı ulaşmak istedikleri yerlere sağlıkla ulaştırmak istiyoruz. Bu kapsamda sürücülerimize yorgun ve uykusuz yola çıkmamalarını dikkatli ve tedbirli olmalarını trafik kurallarına uymalarını ve özellikle yollardaki işaretlere ve görevlilerimize riayet ederek yollarına devam etmelerini arzu ediyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.