KBB hat 41

YAVUZ ÇİFTİ İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

YAŞAM 21.04.2022 - 15:18, Güncelleme: 21.04.2022 - 15:18
 

YAVUZ ÇİFTİ İFTARDA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kredi Yurtlar Kurumu Ali Fuat Cebesoy Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri ile iftarda bir araya geldi

Yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini alan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, öğrencilerle ve görevlilerle bir süre sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar diledi. Yenilen iftar yemeğinden sonra öğrencilerden Muhammed Furkan Çetinkaya’nın yaptığı duanın ardından Vali Seddar Yavuz, öğrencilerle tek tek ilgilenerek eğitimleri, dersleri ve gelecek hayalleri hakkında sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. ‘AİLELERİNİZİN BİZLERE EMANETİSİNİZ’ Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden, tecrübelerini paylaşan ve Valilik mesleği hakkında sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Vali Yavuz; “Sizler hem misafirimizsiniz hem de ailelerinizin bizlere emanetisiniz. Bu nedenle gelip durumlarınızı yerinde incelemek, varsa sıkıntı ve talepleriniz yardımcı olmak üzere bugün ki orucumuzu sizlerle birlikte açmak istedik” diyerek tüm öğrencilere başarılı bir gelecek temennisinde bulundu. ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİLER Ramazan Şerbeti ve Osmanlı macunu ikramı yapılan iftar programında Yavuz çifti, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar dileyerek, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kredi Yurtlar Kurumu Ali Fuat Cebesoy Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri ile iftarda bir araya geldi

Yurt yemekhanesinde sıraya girerek iftar yemeğini alan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, öğrencilerle ve görevlilerle bir süre sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar diledi. Yenilen iftar yemeğinden sonra öğrencilerden Muhammed Furkan Çetinkaya’nın yaptığı duanın ardından Vali Seddar Yavuz, öğrencilerle tek tek ilgilenerek eğitimleri, dersleri ve gelecek hayalleri hakkında sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.

‘AİLELERİNİZİN BİZLERE EMANETİSİNİZ’

Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden, tecrübelerini paylaşan ve Valilik mesleği hakkında sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Vali Yavuz; “Sizler hem misafirimizsiniz hem de ailelerinizin bizlere emanetisiniz. Bu nedenle gelip durumlarınızı yerinde incelemek, varsa sıkıntı ve talepleriniz yardımcı olmak üzere bugün ki orucumuzu sizlerle birlikte açmak istedik” diyerek tüm öğrencilere başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİLER

Ramazan Şerbeti ve Osmanlı macunu ikramı yapılan iftar programında Yavuz çifti, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar dileyerek, günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.