LASTİK İŞ yılbaşı

YAVUZ ÇİFTİ, MİRAÇ KANDİLİ ZİYARETLERİYLE GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDULAR

YAŞAM 07.02.2024 - 10:04, Güncelleme: 07.02.2024 - 10:04
 

YAVUZ ÇİFTİ, MİRAÇ KANDİLİ ZİYARETLERİYLE GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDULAR

Kandil gün ve gecelerini hayır duası alarak geçirmeye özen gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in kutlu yolculuğunu gerçekleştirdiği mucizevi gecenin sembolü Miraç Kandili’nde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldiler.

Bir olmanın, gönülleri mutlu etmenin, hatırlanmanın önemli olduğu böylesine değerli kandil günlerinde aile ziyaretlerini ihmal etmeyen Vali Seddar Yavuz ve Selda Yavuz Hanımefendi, bugün de Miraç Kandili vesilesiyle “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Körfez ve Çayırova ilçelerinde hanelere misafir olarak ailelerin dualarını aldılar.   22 Ailenin Kapısı Aralandı, Hayır Duaları Alındı   Vali Seddar Yavuz, Körfez ilçesinde; Atalar, Fatih ve Hacı Osman mahallelerinde, Selda Yavuz Hanımefendi ise Çayırova ilçesinde; Akse, Emek ve Özgürlük mahallelerinde ikamet eden 2 öksüz/yetim,1 yaşlı, 4 engelli ve 15 ihtiyaç sahibi olmak üzere toplam 22 aileyi ziyaret ederek ailelerin sıkıntılarını ve taleplerini dinlediler.   Ailelerin durumlarını bizatihi yerinde inceleyen Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi; taleplerin, dertlerin ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını ve sürecin takipçisi olacaklarını ifade ettiler.   Kandil akşamında gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten aileler; dertleriyle hemhal olan Yavuz Çiftine bol bol dua ederek teşekkürlerini ilettiler.   Ziyaretleri esnasında mahallelerde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da kandilleşerek hâl hatırlarını sorup, her biri ile ayrı ayrı ilgilenerek hasbihal eden Yavuz Çifti, karşılaştıkları her çocukla da sohbet edip, onlara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldular.  
Kandil gün ve gecelerini hayır duası alarak geçirmeye özen gösteren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in kutlu yolculuğunu gerçekleştirdiği mucizevi gecenin sembolü Miraç Kandili’nde devletin şefkatine ihtiyaç duyan ailelerle bir araya geldiler.

Bir olmanın, gönülleri mutlu etmenin, hatırlanmanın önemli olduğu böylesine değerli kandil günlerinde aile ziyaretlerini ihmal etmeyen Vali Seddar Yavuz ve Selda Yavuz Hanımefendi, bugün de Miraç Kandili vesilesiyle “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Körfez ve Çayırova ilçelerinde hanelere misafir olarak ailelerin dualarını aldılar.

 

22 Ailenin Kapısı Aralandı, Hayır Duaları Alındı

 

Vali Seddar Yavuz, Körfez ilçesinde; Atalar, Fatih ve Hacı Osman mahallelerinde, Selda Yavuz Hanımefendi ise Çayırova ilçesinde; Akse, Emek ve Özgürlük mahallelerinde ikamet eden 2 öksüz/yetim,1 yaşlı, 4 engelli ve 15 ihtiyaç sahibi olmak üzere toplam 22 aileyi ziyaret ederek ailelerin sıkıntılarını ve taleplerini dinlediler.

 

Ailelerin durumlarını bizatihi yerinde inceleyen Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendi; taleplerin, dertlerin ve sorunların çözümü noktasında gerekenin yapılacağını ve sürecin takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

 

Kandil akşamında gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını belirten aileler; dertleriyle hemhal olan Yavuz Çiftine bol bol dua ederek teşekkürlerini ilettiler.

 

Ziyaretleri esnasında mahallelerde karşılaştığı esnaf ve vatandaşlarla da kandilleşerek hâl hatırlarını sorup, her biri ile ayrı ayrı ilgilenerek hasbihal eden Yavuz Çifti, karşılaştıkları her çocukla da sohbet edip, onlara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.