LASTİK İŞ yılbaşı

YENİ BAŞKAN RECEP DURUL 'KREDİMİZ TÜKENDİ' DEDİ!

SPOR 22.03.2024 - 23:24, Güncelleme: 22.03.2024 - 23:41
 

YENİ BAŞKAN RECEP DURUL 'KREDİMİZ TÜKENDİ' DEDİ!

Kocaelispor’da vekaleten başkanlık görevine getirilen Recep Durul kalan haftalarda Yeşil-Siyahlı takımın üçüncülük şansının ciddi anlamda devam ettiğini ifade etti.

Kocaelispor’da başkanlığa vekalet eden Recep Durul büyük bir enerjiyle çalışmalara başladıklarını ifade etti. Camiayı ve takımı mental, psikolojik ve ruhsal olarak yukarı çekmek ve uyumu en üst seviyeye çekmek istediklerini ifade eden Recep Durul, “Büyük bir enerjiyle çalışmalarımız devam ediyor. Mental, psikolojik ve ruhsal olarak takımımızı üste çekmemiz lazım. Taraftarımızı yeniden bir araya getirmek ve takıma inandırmamız lazım. Bunu hep birlikte hareket ederek yapabiliriz” dedi. “KREDİMİZİ TÜKETTİK” Takım olarak oyuncuların kaliteli ve kariyerleri ayaklar olduğundan da bahseden Durul şunları söyledi; KADRO GÜÇLÜ  “Elimizde güçlü bir kadro var. Kaliteli, kariyerli, tecrübeleri bu süreçleri  daha önce geçirmiş oyuncularımız var. Yapmamız gereken kaybedilen özgüveni sağlamak ve uyumu en üst seviyeye çekmek. Kredimizi tükettik. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Hala üçüncülük için ciddi şansımız var. Hem bizler hem de futbol takımımız, teknik heyetimiz, taraftarımız yakışanı yapacağız ve hak ettiği yere taşımak için çabalayacağız. YASAK DEĞİL TEDBİR Futbolculara röportaj yasağına ise 'buna yasak' demeyelim, tedbir olarak değerlendirelim. Yusuf da dahil olmak üzere hepsi bizim için değerli oyuncular. Bu armanın emanetçisi hepsi. Onlar da çok üzgünler ve duygusal bir sürecin içindeler. Bu süreçte içe dönüp sorunlara çözüm aramak daha sağlıklı olacaktır. Yasak demeyelim ama bütünlüğün korunmasına adına tedbir diyelim. Çünkü onların da duyguları var. Bazen iyi niyetle söylenen şeyler yanlış anlaşılabiliyor, başka yerlere çekilebiliyor. TFF'NİN İFTARINA KATILDI Öte yandan, Recep Durul, Türkiye Futbol Federasyonu’nun iftar davetine katıldı. TFF’nin Riva Tesisleri’nde gerçekleşen ve tüm profesyonel lig takımlarının başkan ve yöneticilerinin davet edildiği iftar organizasyonuna Recep Durul tek başına gitti.  
Kocaelispor’da vekaleten başkanlık görevine getirilen Recep Durul kalan haftalarda Yeşil-Siyahlı takımın üçüncülük şansının ciddi anlamda devam ettiğini ifade etti.

Kocaelispor’da başkanlığa vekalet eden Recep Durul büyük bir enerjiyle çalışmalara başladıklarını ifade etti. Camiayı ve takımı mental, psikolojik ve ruhsal olarak yukarı çekmek ve uyumu en üst seviyeye çekmek istediklerini ifade eden Recep Durul, “Büyük bir enerjiyle çalışmalarımız devam ediyor. Mental, psikolojik ve ruhsal olarak takımımızı üste çekmemiz lazım. Taraftarımızı yeniden bir araya getirmek ve takıma inandırmamız lazım. Bunu hep birlikte hareket ederek yapabiliriz” dedi.

“KREDİMİZİ TÜKETTİK”

Takım olarak oyuncuların kaliteli ve kariyerleri ayaklar olduğundan da bahseden Durul şunları söyledi;

KADRO GÜÇLÜ 

“Elimizde güçlü bir kadro var. Kaliteli, kariyerli, tecrübeleri bu süreçleri  daha önce geçirmiş oyuncularımız var. Yapmamız gereken kaybedilen özgüveni sağlamak ve uyumu en üst seviyeye çekmek. Kredimizi tükettik. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Hala üçüncülük için ciddi şansımız var. Hem bizler hem de futbol takımımız, teknik heyetimiz, taraftarımız yakışanı yapacağız ve hak ettiği yere taşımak için çabalayacağız.

YASAK DEĞİL TEDBİR

Futbolculara röportaj yasağına ise 'buna yasak' demeyelim, tedbir olarak değerlendirelim. Yusuf da dahil olmak üzere hepsi bizim için değerli oyuncular. Bu armanın emanetçisi hepsi. Onlar da çok üzgünler ve duygusal bir sürecin içindeler. Bu süreçte içe dönüp sorunlara çözüm aramak daha sağlıklı olacaktır. Yasak demeyelim ama bütünlüğün korunmasına adına tedbir diyelim. Çünkü onların da duyguları var. Bazen iyi niyetle söylenen şeyler yanlış anlaşılabiliyor, başka yerlere çekilebiliyor.

TFF'NİN İFTARINA KATILDI

Öte yandan, Recep Durul, Türkiye Futbol Federasyonu’nun iftar davetine katıldı. TFF’nin Riva Tesisleri’nde gerçekleşen ve tüm profesyonel lig takımlarının başkan ve yöneticilerinin davet edildiği iftar organizasyonuna Recep Durul tek başına gitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.