LASTİK İŞ yılbaşı

YENİYALI’DA BAŞKAN SÖĞÜT’E BÜYÜK İLGİ

SİYASET 14.03.2024 - 12:47, Güncelleme: 14.03.2024 - 12:47
 

YENİYALI’DA BAŞKAN SÖĞÜT’E BÜYÜK İLGİ

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında Yeniyalı Mahallesi’nde STK’ları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi’nde seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, Yeniyalı Merkez Camii altında bulunan çay ocaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Söğüt’e ziyaretlerde; meclis üyesi adayları ve Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Atik de eşlik etti.   HAZIRIZ, KARARLIYIZ STK ziyaretleri kapsamında Körfez Avcılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Söğüt, burada vatandaşlarla sohbet etti. Körfez’de 5 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren ve vatandaşlardan gelen soruları da tek tek cevaplayan Başkan Söğüt, “Biz çok şükür söz verdiğimiz projeleri hayata geçirdik, yeni dönem için de planlamamızı yaptık.   BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ Körfez’e değer katacak projelerimiz ile hazırız, kararlıyız. Yeni dönem de Fener Gölü’nü halkın kullanımına kazandıracağız. İlçemize bir kongre merkezi ve spor salonu sözümüz var, bunu hayata geçireceğiz. Tabi bunu da sizlerin desteği ve önerileri ile yapacağız. O yüzden sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli” dedi.  
Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında Yeniyalı Mahallesi’nde STK’ları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Yeniyalı Mahallesi’nde seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti, Yeniyalı Merkez Camii altında bulunan çay ocaklarında vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Söğüt’e ziyaretlerde; meclis üyesi adayları ve Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Atik de eşlik etti.

 

HAZIRIZ, KARARLIYIZ

STK ziyaretleri kapsamında Körfez Avcılar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Söğüt, burada vatandaşlarla sohbet etti. Körfez’de 5 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren ve vatandaşlardan gelen soruları da tek tek cevaplayan Başkan Söğüt, “Biz çok şükür söz verdiğimiz projeleri hayata geçirdik, yeni dönem için de planlamamızı yaptık.

 

BİRLİKTE HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Körfez’e değer katacak projelerimiz ile hazırız, kararlıyız. Yeni dönem de Fener Gölü’nü halkın kullanımına kazandıracağız. İlçemize bir kongre merkezi ve spor salonu sözümüz var, bunu hayata geçireceğiz. Tabi bunu da sizlerin desteği ve önerileri ile yapacağız. O yüzden sizlerin görüş ve önerileri bizler için önemli” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.