YILDIZ '' İYİ’LER İKTİDARA YÜRÜYOR''

SİYASET 07.10.2021 - 18:26, Güncelleme: 07.10.2021 - 18:26
 

YILDIZ '' İYİ’LER İKTİDARA YÜRÜYOR''

Kamuoyu araştırma şirketi KONDA son seçim anketini yayınladı. Ankette İYİ Parti’nin oyu yüzde 19,3 olarak belirlendi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Son seçim anketi de bizi teyit etmiştir. İYİ’ler iktidara yürüyor. Türkiye çok yakında hak ettiği gibi yönetilecek” dedi.

Türkiye’nin önemli kamuoyu araştırma şirketi KONDA eylül ayında gerçekleştirdiği anketin sonuçları belli oldu. Buna göre, Cumhur İttifakı’nın oyu yüzde 41,6'ya gerilerken, Millet İttifakı'nın oyu eylül ayında yüzde 2,8 artış ile yüzde 44,1 oldu. Söz konusu ankette İYİ Parti’nin oy oranının yüzde 15,7’den yüzde 19,3'e çıktığı belirtildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız anket sonuçlarıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İYİ Parti teşkilatları yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların sonuçlarını görmek bizleri mutlu ediyor. Sürekli olarak İYİ Parti’nin iktidar olacağını dile getiriyoruz. Son seçim anketi de bizi teyit etmiştir. TÜRKİYE HAK ETTİĞİ GİBİ YÖNETİLECEK KONDA’nın yayınladığı anket sonuçları saha ile örtüşmektedir. Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz bütün saha programlarında İYİ Parti’ye ve içinde bulunduğumuz İYİ’lik hareketine büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Mahallelerimizde, esnafımızın ve vatandaşımızın teveccühünü hissetmek bizlere güç katıyor. İYİ Parti’nin eylül ayındaki oy oranı anketlerde yüzde 19,3 olarak görülüyor olabilir. Ancak bizim oyumuz bunun çok da üstünde olacaktır. Herkes Türkiye’nin bir seçim atmosferinde olduğunu görüyor. İktidar cephesinden ses yok. Sadece Millet İttifakı sahada ve çalışıyor. Bizler de İYİ Parti Kocaeli teşkilatı ve ilçe teşkilatları olarak yarın sandığa gidecekmişiz gibi emek harcıyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızı takdir ediyor. İYİ’ler iktidara yürüyor. Türkiye çok yakında hak ettiği gibi yönetilecek.”  
Kamuoyu araştırma şirketi KONDA son seçim anketini yayınladı. Ankette İYİ Parti’nin oyu yüzde 19,3 olarak belirlendi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Son seçim anketi de bizi teyit etmiştir. İYİ’ler iktidara yürüyor. Türkiye çok yakında hak ettiği gibi yönetilecek” dedi.

Türkiye’nin önemli kamuoyu araştırma şirketi KONDA eylül ayında gerçekleştirdiği anketin sonuçları belli oldu. Buna göre, Cumhur İttifakı’nın oyu yüzde 41,6'ya gerilerken, Millet İttifakı'nın oyu eylül ayında yüzde 2,8 artış ile yüzde 44,1 oldu. Söz konusu ankette İYİ Parti’nin oy oranının yüzde 15,7’den yüzde 19,3'e çıktığı belirtildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız anket sonuçlarıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı. Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İYİ Parti teşkilatları yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaların sonuçlarını görmek bizleri mutlu ediyor. Sürekli olarak İYİ Parti’nin iktidar olacağını dile getiriyoruz. Son seçim anketi de bizi teyit etmiştir.

TÜRKİYE HAK ETTİĞİ GİBİ YÖNETİLECEK

KONDA’nın yayınladığı anket sonuçları saha ile örtüşmektedir. Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz bütün saha programlarında İYİ Parti’ye ve içinde bulunduğumuz İYİ’lik hareketine büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. Mahallelerimizde, esnafımızın ve vatandaşımızın teveccühünü hissetmek bizlere güç katıyor. İYİ Parti’nin eylül ayındaki oy oranı anketlerde yüzde 19,3 olarak görülüyor olabilir. Ancak bizim oyumuz bunun çok da üstünde olacaktır. Herkes Türkiye’nin bir seçim atmosferinde olduğunu görüyor. İktidar cephesinden ses yok. Sadece Millet İttifakı sahada ve çalışıyor. Bizler de İYİ Parti Kocaeli teşkilatı ve ilçe teşkilatları olarak yarın sandığa gidecekmişiz gibi emek harcıyoruz. Vatandaşımız çalışmalarımızı takdir ediyor. İYİ’ler iktidara yürüyor. Türkiye çok yakında hak ettiği gibi yönetilecek.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.