LASTİK İŞ yılbaşı

YILDIZTEKİN SAHANIN TOZUNU ATTIRDI

SİYASET 05.02.2024 - 21:47, Güncelleme: 05.02.2024 - 21:47
 

YILDIZTEKİN SAHANIN TOZUNU ATTIRDI

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, geride bıraktığımız hafta sonunda sahanın tozunu attırdı. Sivil toplum kuruluşları ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra, sportif ve kültürel etkinliklerde de boy gösteren Yıldıztekin, Kocaeli’nin farklı ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı.

Kocaeli halkı, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin’i bağrına bastı. Kentin sorunlarını ortak akıl ile çözüme kavuşturabilmek adına halk ile istişarelerde bulunan Yıldıztekin’e katıldığı hemen her programda yoğun bir ilginin olduğu gözlendi. Düğün ve cenaze gibi vatandaşların sevinçli ve acılı günlerinde de yanında olan Yıldıztekin, samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile gönüllerde derin bir yer edindi. GENCAY YILDIZTEKİN HER YERDE İlçelerde nabzın attığı her noktada yer alan İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. İsmail Altay K-1 Fight Arena Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası, Kocaeli Erzurumlular Derneği kongresi ve Dilovası Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Erzurum Yöresel Ürünler Tanıtım Günü programlarına katılan Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci’nin aday tanıtım programında ise önemli açıklamalarda bulundu. Çayırovalılar’a seslenerek, Çayırova’yı ve Büyükşehir’i kazanmaya geldiklerini ifade eden Yıldıztekin, şunları söyledi: “ZİHİNSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATACAĞIZ” “Biz buraya Çayırova’yı ve Kocaeli’yi kazanmak için geldik. Hepinizin buna inanmasını istiyorum. Kocaeli halkımıza şunun sözünü veriyorum: Biz o makamı kazanacağız ve o makamdaki koltuğu ters çevireceğiz. Millet aşkıyla, devlet aşkıyla gece-gündüz çalışıp devlet adamı gibi davranacağız. Zihinsel dönüşümü başlatarak toplumdaki kutuplaşmaları hep birlikte yok edeceğiz. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve particilik yaptırmayacağız. Seçildiğimiz gün, 2 buçuk milyon Kocaelili vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Bize inanın. Göreceksiniz, Allah’ın izniyle Mart ayında gümbür gümbür gelerek o bayrağı Kocaeli’ye dikeceğiz” dedi.
İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, geride bıraktığımız hafta sonunda sahanın tozunu attırdı. Sivil toplum kuruluşları ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra, sportif ve kültürel etkinliklerde de boy gösteren Yıldıztekin, Kocaeli’nin farklı ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı.

Kocaeli halkı, İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin’i bağrına bastı. Kentin sorunlarını ortak akıl ile çözüme kavuşturabilmek adına halk ile istişarelerde bulunan Yıldıztekin’e katıldığı hemen her programda yoğun bir ilginin olduğu gözlendi. Düğün ve cenaze gibi vatandaşların sevinçli ve acılı günlerinde de yanında olan Yıldıztekin, samimiyeti ve sıcakkanlılığı ile gönüllerde derin bir yer edindi.

GENCAY YILDIZTEKİN HER YERDE

İlçelerde nabzın attığı her noktada yer alan İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, dolu dolu bir hafta sonu geçirdi. İsmail Altay K-1 Fight Arena Uluslararası Kick Boks Kemer Şampiyonası, Kocaeli Erzurumlular Derneği kongresi ve Dilovası Erzurumlular Derneği’nin düzenlediği Erzurum Yöresel Ürünler Tanıtım Günü programlarına katılan Gencay Yıldıztekin, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci’nin aday tanıtım programında ise önemli açıklamalarda bulundu. Çayırovalılar’a seslenerek, Çayırova’yı ve Büyükşehir’i kazanmaya geldiklerini ifade eden Yıldıztekin, şunları söyledi:

“ZİHİNSEL DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATACAĞIZ”

“Biz buraya Çayırova’yı ve Kocaeli’yi kazanmak için geldik. Hepinizin buna inanmasını istiyorum. Kocaeli halkımıza şunun sözünü veriyorum: Biz o makamı kazanacağız ve o makamdaki koltuğu ters çevireceğiz. Millet aşkıyla, devlet aşkıyla gece-gündüz çalışıp devlet adamı gibi davranacağız. Zihinsel dönüşümü başlatarak toplumdaki kutuplaşmaları hep birlikte yok edeceğiz. Irkçılık, mezhepçilik, bölgecilik ve particilik yaptırmayacağız. Seçildiğimiz gün, 2 buçuk milyon Kocaelili vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Bize inanın. Göreceksiniz, Allah’ın izniyle Mart ayında gümbür gümbür gelerek o bayrağı Kocaeli’ye dikeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.