LASTİK İŞ yılbaşı

ZEKİ AYGÜN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI!

SPOR 29.11.2023 - 20:59, Güncelleme: 29.11.2023 - 20:59
 

ZEKİ AYGÜN ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI!

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda birinci olan 19 Mayıs Anadolu Lisesi sporcularını ağırladı.

Kocaeli genelinde çok sayıda okulun katılımıyla gerçekleşen Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda birinci olarak önemli bir başarıya ulaşan 19 Mayıs Anadolu Lisesi, kentimizi Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil etme hakkı kazandı. Başarılarıyla Derince’nin gururu olan sporcular, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Görüşmede sporcuların yanı sıra antrenörler Okan Hepyalçın, Fatih Dişli ve Kadir Bayri de hazır bulundu. Sporcuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok değerli. Bu anlayışla projelerimizi belirlerken önceliğimizi gençlerimize ayırıyoruz. İnanıyorum ki gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimiz arttıkça başarı oranımız da aynı oranda artarak devam edecek" dedi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda birinci olan 19 Mayıs Anadolu Lisesi sporcularını ağırladı.

Kocaeli genelinde çok sayıda okulun katılımıyla gerçekleşen Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonası’nda birinci olarak önemli bir başarıya ulaşan 19 Mayıs Anadolu Lisesi, kentimizi Türkiye Şampiyonası elemelerinde temsil etme hakkı kazandı. Başarılarıyla Derince’nin gururu olan sporcular, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti.

Görüşmede sporcuların yanı sıra antrenörler Okan Hepyalçın, Fatih Dişli ve Kadir Bayri de hazır bulundu. Sporcuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Aygün, "Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim için çok değerli. Bu anlayışla projelerimizi belirlerken önceliğimizi gençlerimize ayırıyoruz. İnanıyorum ki gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimiz arttıkça başarı oranımız da aynı oranda artarak devam edecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.