LASTİK İŞ yılbaşı

ALİ İSLAM CADDESİ SICAK ASFALTLA KAPLANIYOR

BAŞİSKELE 28.03.2023 - 14:07, Güncelleme: 28.03.2023 - 14:07
 

ALİ İSLAM CADDESİ SICAK ASFALTLA KAPLANIYOR

Başiskele Belediyesi, ilçede vatandaşların daha kaliteli ve güvenli ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bahar havalarının etkili olmaya başladığı ilçede asfaltlama çalışmalarına başlayan  Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Ovacık Mahallesi ve Karadenizliler Mahallesi’ne sınır olan Ali İslam Caddesi sıcak asfaltla kaplıyor.   1500 METRELİK YOL BOYDAN BOYA ASFALTLANACAK   Özellikle fabrikaların yoğun olduğu bölgede, ağır tonajlı araçların çoğunlukla kullandığı yaklaşık 1500 metrelik yol boydan boya belediye ekiplerince süratle asfaltlanarak konforlu hale getirilecek.    
Başiskele Belediyesi, ilçede vatandaşların daha kaliteli ve güvenli ulaşım sağlamaları için üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Bahar havalarının etkili olmaya başladığı ilçede asfaltlama çalışmalarına başlayan  Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Ovacık Mahallesi ve Karadenizliler Mahallesi’ne sınır olan Ali İslam Caddesi sıcak asfaltla kaplıyor.

 

1500 METRELİK YOL BOYDAN BOYA ASFALTLANACAK

 

Özellikle fabrikaların yoğun olduğu bölgede, ağır tonajlı araçların çoğunlukla kullandığı yaklaşık 1500 metrelik yol boydan boya belediye ekiplerince süratle asfaltlanarak konforlu hale getirilecek.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.