LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE ÜÇ SOKAK DAHA PARKE TAŞLARIYLA KAPLANDI

BAŞİSKELE 20.08.2022 - 15:40, Güncelleme: 20.08.2022 - 15:40
 

BAŞİSKELE'DE ÜÇ SOKAK DAHA PARKE TAŞLARIYLA KAPLANDI

Başiskele’de vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kentte araç sürücülerinin ile yayaların daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlamaları için çok sıcak havalara rağmen sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeşilyurt Mahallesi Lise Sokak ve Akıncılar Sokak ile Damlar Mahallesi Duyarlı Sokak’ta parke yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor.   Süratli bir şekilde sürdürülen parke yol çalışmaları tamamlandığında Başiskeleliler’in konforlu ulaşımı için hizmet vermeye başlayacak.
Başiskele’de vatandaşların talepleri ve programlar çerçevesinde üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kentte araç sürücülerinin ile yayaların daha güvenli ve konforlu yollarda ulaşım sağlamaları için çok sıcak havalara rağmen sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Yeşilyurt Mahallesi Lise Sokak ve Akıncılar Sokak ile Damlar Mahallesi Duyarlı Sokak’ta parke yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Süratli bir şekilde sürdürülen parke yol çalışmaları tamamlandığında Başiskeleliler’in konforlu ulaşımı için hizmet vermeye başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.