LASTİK İŞ yılbaşı

BAŞİSKELE'DE VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DAHA HIZLI ÇÖZÜME KAVUŞACAK

YAŞAM 08.09.2023 - 17:57, Güncelleme: 08.09.2023 - 21:35
 

BAŞİSKELE'DE VATANDAŞLARIN TALEPLERİ DAHA HIZLI ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Başiskele Belediyesi, vatandaş ile kurum arasındaki tüm iletişimi, tek bir ekranda otomatik olarak toplayan yönetim sistemini devreye alarak belediye ile vatandaş arasındaki iletişimi daha da güçlendirecek.

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde yeni nesil belediyecilik anlayışıyla kurumda büyük atılımlar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi, vatandaşın talep, öneri ve şikayetlerini daha hızlı, etkin ve verimli bir şekilde çözüme kavuşturulması için ulakBEL uygulamasına geçiyor. Daha önce Hızlı İşler Merkezi ve Dijital Dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlara büyük kolaylıklar sunan Başiskele Belediyesi,  ulakBEL iletişim yönetim sistemi ile belediyecilik hizmetlerini daha hızlı ve vatandaş memnuniyetini daha da artırarak sürdürecek.    BELEDİYE PERSONELLERİNE ULAKBEL EĞİTİMİ   Başiskele Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde işleme alınan ulakBEL uygulaması hakkında ilgili belediye personellerinin katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda eğitim verildi. Eğitime halkla ilişkilere büyük önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de katılım gösterdi.   BAŞKAN ÖZLÜ: TALEPLER DAHA HIZLI VE ETKİN ÇÖZÜME KAVUŞACAK   Eğitim öncesi mesai arkadaşlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, iletişim çağında yaşadıklarını vurgulayarak yeni nesil belediyecilik ve dijital belediyeciliğin önemi hakkında bilgiler verdi.   Başiskele’nin büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu ve Başiskele Belediyesi’nin de bu gelişmeyle birlikte daha fazla kurumsal yapıya kavuştuğunu söyleyen Başkan Özlü, “Kentimizde hizmetkâr olduğumuz hemşehrilerimiz ile iletişimimizi çok önemsiyoruz. Bu yeni uygulamamız UlakBEL, hem vatandaşlarımıza hem de belediye personelimize büyük kolaylıklar sunacak. Hemşehrilerimizin taleplerinin daha hızlı çözüme kavuşturulması, birimlerimizin çalışmalarında gösterdikleri performanslarının değerlendirilmesi daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirecek. Telefondan, sosyal medyadan ve diğer iletişim kanallarından gelen taleplerin adım adım takibi ve çözüme kavuşturulması tek bir ekrandan görülebilecek. İlçemiz, hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, işlerinizde de siz değerli mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” dedi.  
Başiskele Belediyesi, vatandaş ile kurum arasındaki tüm iletişimi, tek bir ekranda otomatik olarak toplayan yönetim sistemini devreye alarak belediye ile vatandaş arasındaki iletişimi daha da güçlendirecek.

Başiskele " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü öncülüğünde yeni nesil belediyecilik anlayışıyla kurumda büyük atılımlar gerçekleştiren Başiskele " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Başiskele Belediyesi, vatandaşın talep, öneri ve şikayetlerini daha hızlı, etkin ve verimli bir şekilde çözüme kavuşturulması için ulakBEL uygulamasına geçiyor. Daha önce Hızlı İşler Merkezi ve Dijital Dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlara büyük kolaylıklar sunan Başiskele " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Başiskele Belediyesi,  ulakBEL iletişim yönetim sistemi ile belediyecilik hizmetlerini daha hızlı ve vatandaş memnuniyetini daha da artırarak sürdürecek. 

 

BELEDİYE PERSONELLERİNE ULAKBEL EĞİTİMİ

 

Başiskele " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Başiskele Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yoğun çalışmaları neticesinde işleme alınan ulakBEL uygulaması hakkında ilgili belediye personellerinin katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda eğitim verildi. Eğitime halkla ilişkilere büyük önem veren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü de katılım gösterdi.

 

BAŞKAN ÖZLÜ: TALEPLER DAHA HIZLI VE ETKİN ÇÖZÜME KAVUŞACAK

 

Eğitim öncesi mesai arkadaşlarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, iletişim çağında yaşadıklarını vurgulayarak yeni nesil belediyecilik ve dijital belediyeciliğin önemi hakkında bilgiler verdi.

 

Başiskele’nin büyüyen ve gelişen bir kent olduğunu ve Başiskele " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Başiskele Belediyesi’nin de bu gelişmeyle birlikte daha fazla kurumsal yapıya kavuştuğunu söyleyen Başkan Özlü, “Kentimizde hizmetkâr olduğumuz hemşehrilerimiz ile iletişimimizi çok önemsiyoruz. Bu yeni uygulamamız UlakBEL, hem vatandaşlarımıza hem de belediye personelimize büyük kolaylıklar sunacak. Hemşehrilerimizin taleplerinin daha hızlı çözüme kavuşturulması, birimlerimizin çalışmalarında gösterdikleri performanslarının değerlendirilmesi daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirecek. Telefondan, sosyal medyadan ve diğer iletişim kanallarından gelen taleplerin adım adım takibi ve çözüme kavuşturulması tek bir ekrandan görülebilecek. İlçemiz, hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyor, işlerinizde de siz değerli mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.