LASTİK İŞ yılbaşı

BOMBACI TERÖRİST ''HACI TALİMAT VERDİ BOMBAYI BIRAKIP KAÇTIM''

GÜNDEM 16.11.2022 - 23:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 23:41
 

BOMBACI TERÖRİST ''HACI TALİMAT VERDİ BOMBAYI BIRAKIP KAÇTIM''

Taksim İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı gerçekleştiren Suriyeli terörist Ahlam Albashir'in resmi ifadesi bugün alınacak. Albashir'in ön mülakattaki ifadesinde Hacı Kod adlı birinden talimat gelince bombayı bırakıp kaçtığını söylediği öğrenildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren ve 6 vatandaşın ölümüne 81 vatandaşın yaralanmasına neden olan terörist Suriyeli Ahlam Albashir ön mülakatta konuştu. Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre Saat 15.17'de Taksim Meydanı'nda yürüyen ve İstiklal Caddesi'ne giriş yapan Ahlam Albashir, saat 15.30'da İstiklal Caddesi'nde patlamanın yaşandığı banka oturdu. 40 dakika boyunca bankta oturarak vakit geçirdi. TALİMATI BEKLEDİ Terör örgütü PKK üyesi Ahlam Albashir ile birlikte hareket eden ve terör saldırısı organizasyonunun içerisinde bulunan bir örgüt üyesi, Ahlam Albashir'in bankta otururken fotoğraflarını çekti ve hemen Ahlam Albashir ile firari Bilal Hassan'ın İstanbul'a gelişini sağlayan ve Ayn El Arab'tan saldırının talimatını veren "Hacı" kod adlı kişiye gönderdi. "TALİMAT GELİNCE BIRAKIP KAÇTIM" Kadın terörist Ahlam Albashir talimatı bekledi. Fotoğrafları inceleyen "Hacı" kod adlı terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu talimatı verince kadın terörist Ahlam Albashir bombayı banka bıraktı ve kaçtı. Resmi ifadesine bugün başlanması planlanan ve yakalandıktan sonra kendisiyle yapılan ön mülakatta yaşananları bu şekilde anlatan kadın terörist Ahlam Albashir'in o mülakatta "Talimat gelince bombayı bırakıp kaçtım" dedi. AZEZ'DE YAKALANDI Beyoğlu'ndaki bombalı saldırı eyleminin gerçekleştirilmesinde yardım-yataklık ettiği belirlenen Hüsam A. isimli örgüt mensubu Suriye Azez'de emniyet güçlerince yakalandı. Odatv.com
Taksim İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı gerçekleştiren Suriyeli terörist Ahlam Albashir'in resmi ifadesi bugün alınacak. Albashir'in ön mülakattaki ifadesinde Hacı Kod adlı birinden talimat gelince bombayı bırakıp kaçtığını söylediği öğrenildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren ve 6 vatandaşın ölümüne 81 vatandaşın yaralanmasına neden olan terörist Suriyeli Ahlam Albashir ön mülakatta konuştu.

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre Saat 15.17'de Taksim Meydanı'nda yürüyen ve İstiklal Caddesi'ne giriş yapan Ahlam Albashir, saat 15.30'da İstiklal Caddesi'nde patlamanın yaşandığı banka oturdu. 40 dakika boyunca bankta oturarak vakit geçirdi.

TALİMATI BEKLEDİ

Terör örgütü PKK üyesi Ahlam Albashir ile birlikte hareket eden ve terör saldırısı organizasyonunun içerisinde bulunan bir örgüt üyesi, Ahlam Albashir'in bankta otururken fotoğraflarını çekti ve hemen Ahlam Albashir ile firari Bilal Hassan'ın İstanbul'a gelişini sağlayan ve Ayn El Arab'tan saldırının talimatını veren "Hacı" kod adlı kişiye gönderdi.

"TALİMAT GELİNCE BIRAKIP KAÇTIM"

Kadın terörist Ahlam Albashir talimatı bekledi. Fotoğrafları inceleyen "Hacı" kod adlı terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu talimatı verince kadın terörist Ahlam Albashir bombayı banka bıraktı ve kaçtı.

Resmi ifadesine bugün başlanması planlanan ve yakalandıktan sonra kendisiyle yapılan ön mülakatta yaşananları bu şekilde anlatan kadın terörist Ahlam Albashir'in o mülakatta "Talimat gelince bombayı bırakıp kaçtım" dedi.

AZEZ'DE YAKALANDI

Beyoğlu'ndaki bombalı saldırı eyleminin gerçekleştirilmesinde yardım-yataklık ettiği belirlenen Hüsam A. isimli örgüt mensubu Suriye Azez'de emniyet güçlerince yakalandı.

Odatv.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.