LASTİK İŞ yılbaşı

COVİD İZİNLERİ UZATILDI !

GÜNDEM 23.11.2021 - 21:12, Güncelleme: 23.11.2021 - 21:12
 

COVİD İZİNLERİ UZATILDI !

Covid salgını nedeniyle izne gönderilen ve izinleri 30 Kasım’da bitecek olan yaklaşık 90 Bin mahkumun izinleri mecliste yapılan görüşmeler sonucunda 6 ay daha uza

Pandemi salgını nedeniyle izine gönderilen ve 31 Mayıs 2020 tarihinden bu yana 9 kez uzatılan açık cezaevi izinleri 30 Kasım’da sona eriyordu. Adalet Bakanlığı’nın yaptığı açıklama ile bu iznin bir daha uzatılmayacağı dile getirilmişti. Bütün siyasi partilerin karşı çıktığı ve pandemi sürecinin devam ettiği açıklanarak iznin uzatılması istenmişti. Partilerin anlaşması sonucunda TBMM’sinde yapılan görüşmelerde iznin 6 ay daha uzatılmasına karar verildi. Böylece izinde olan 90 bini aşkın mahkum rahat bir nefes aldı.
Covid salgını nedeniyle izne gönderilen ve izinleri 30 Kasım’da bitecek olan yaklaşık 90 Bin mahkumun izinleri mecliste yapılan görüşmeler sonucunda 6 ay daha uza

Pandemi salgını nedeniyle izine gönderilen ve 31 Mayıs 2020 tarihinden bu yana 9 kez uzatılan açık cezaevi izinleri 30 Kasım’da sona eriyordu. Adalet Bakanlığı’nın yaptığı açıklama ile bu iznin bir daha uzatılmayacağı dile getirilmişti.

Bütün siyasi partilerin karşı çıktığı ve pandemi sürecinin devam ettiği açıklanarak iznin uzatılması istenmişti. Partilerin anlaşması sonucunda TBMM’sinde yapılan görüşmelerde iznin 6 ay daha uzatılmasına karar verildi.

Böylece izinde olan 90 bini aşkın mahkum rahat bir nefes aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.