LASTİK İŞ yılbaşı

ERTUĞRUL SAĞLAM VE ARDA TURAN'A PFDK ŞOKU!

SPOR 24.01.2024 - 21:43, Güncelleme: 24.01.2024 - 21:43
 

ERTUĞRUL SAĞLAM VE ARDA TURAN'A PFDK ŞOKU!

TFF Hukuk Müşavirliği’nce 23.01.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na(PFDK) yapılan sevk raporları açıkladı.

Kocaelispor-Eyüpspor maçının ardından teknik direktörler Ertuğrul Sağlam ve Arda Turan disipline sevk edildi, Kocaelispor Kulübü ise çirkin kötü tezahüratlar ve saha olayları nedeniyle ayrıca disipline verildi Sevk raporları şu şekilde yer aldı; "-Kocaelispor Kulübü’nün 20.01.2024 tarihinde oynanan Kocaelispor-Eyüpspor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki ‘çirkin ve kötü tezahüratı’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine, -Kocaelispor Kulübü teknik sorumlusu Ertuğrul Sağlam'ın müsabaka sonrası basın toplantısında yapmış olduğu beyanlarında yer alan 'hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir." - Eyüpspor Kulübü antrenörü Arda Turan'ın 20.01.2024 tarihinde oynanan Kocaelispor-Eyüpspor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 23.01.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."  
TFF Hukuk Müşavirliği’nce 23.01.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na(PFDK) yapılan sevk raporları açıkladı.

Kocaelispor-Eyüpspor maçının ardından teknik direktörler Ertuğrul Sağlam ve Arda Turan disipline sevk edildi, Kocaelispor Kulübü ise çirkin kötü tezahüratlar ve saha olayları nedeniyle ayrıca disipline verildi

Sevk raporları şu şekilde yer aldı;

"- Kocaelispor Kulübü’nün 20.01.2024 tarihinde oynanan Kocaelispor-Eyüpspor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki ‘çirkin ve kötü tezahüratı’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

- Kocaelispor Kulübü teknik sorumlusu Ertuğrul Sağlam'ın müsabaka sonrası basın toplantısında yapmış olduğu beyanlarında yer alan 'hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

- Eyüpspor Kulübü antrenörü Arda Turan'ın 20.01.2024 tarihinde oynanan Kocaelispor-Eyüpspor Trendyol 1. Lig müsabakasındaki 'hakareti' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 23.01.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.