LASTİK İŞ yılbaşı

GÖKÇE MAZBATASINI ALDI

SİYASET 04.04.2024 - 16:39, Güncelleme: 04.04.2024 - 16:39
 

GÖKÇE MAZBATASINI ALDI

Yerel seçimler ile AK Parti'den CHP'ye geçen Derince Belediyesinin yeni Başkanı Sertif Gökçe mazbatasını alarak resmen Derince Belediye Başkanı oldu

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimler ile AK Parti'den CHP'ye geçen Derince Belediyesinin yeni Başkanı Sertif Gökçe, dev bir kalabalık ile bugün saat 14'te Adliye'den mazbatasını aldı. Mazbatasını Özlem Sinan Delen'den alan Sertif Gökçe Gökçe'nin mazbata törenine İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekileri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, Derince ilçe Başkanı Çağatay Yamen, KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, parti yöneticileri ve partililer katıldı.   "DERİNCE'DEN İZMİT'E DEĞİL, İZMİT'TEN DERİNCE'YE GÖÇ OLACAK" Mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde kalabalığa seslenen Sertif Gökçe, "Yıllarca adliyenin önünde hak hukuk adalet diyerek bağırdık. Benim için bu çok zor oldu çünkü 25 yıldır burada insan hakları, kadın hakları, hayvan haklarını savunmak için görev aldık. Bundan sonrada demokrasi mücadelemiz devam edecek. Derince Belediye Başkanı olarak Derince’de sosyal demokrasiyi getireceğiz. Orada da ki yeşili, denizi, kadını çocuğu koruyacağımıza ve tüm projelerimizi dezavantajlı bireylere yönelik olacağına emin olabilirsiniz. Mutlu olmak içim Derince’yi tercih edeceksiniz. Derince’den İzmit’e değil, İzmit’ten Derince’ye göç olacak" dedi.
Yerel seçimler ile AK Parti'den CHP'ye geçen Derince Belediyesinin yeni Başkanı Sertif Gökçe mazbatasını alarak resmen Derince Belediye Başkanı oldu

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimler ile AK Parti'den CHP'ye geçen Derince Belediyesinin yeni Başkanı Sertif Gökçe, dev bir kalabalık ile bugün saat 14'te Adliye'den mazbatasını aldı. Mazbatasını Özlem Sinan Delen'den alan Sertif Gökçe Gökçe'nin mazbata törenine İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekileri Harun Özgür Yıldızlı, Muhip Kanko ve Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Körfez Belediye Başkan Adayı Tayfun Balıkçı, Derince ilçe Başkanı Çağatay Yamen, KBB Başkan Adayı Atasoy Bilgin, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

 

"DERİNCE'DEN İZMİT'E DEĞİL, İZMİT'TEN DERİNCE'YE GÖÇ OLACAK"
Mazbatasını aldıktan sonra adliye önünde kalabalığa seslenen Sertif Gökçe, "Yıllarca adliyenin önünde hak hukuk adalet diyerek bağırdık. Benim için bu çok zor oldu çünkü 25 yıldır burada insan hakları, kadın hakları, hayvan haklarını savunmak için görev aldık. Bundan sonrada demokrasi mücadelemiz devam edecek. Derince Belediye Başkanı olarak Derince’de sosyal demokrasiyi getireceğiz. Orada da ki yeşili, denizi, kadını çocuğu koruyacağımıza ve tüm projelerimizi dezavantajlı bireylere yönelik olacağına emin olabilirsiniz. Mutlu olmak içim Derince’yi tercih edeceksiniz. Derince’den İzmit’e değil, İzmit’ten Derince’ye göç olacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.