TAKSİ DURAĞINDA DEHŞET SAÇAN ŞAHIS ETKİSİZ HÂLE GETİRİLDİ!

ASAYİŞ 15.12.2025 - 17:29, Güncelleme: 15.12.2025 - 18:08
 

TAKSİ DURAĞINDA DEHŞET SAÇAN ŞAHIS ETKİSİZ HÂLE GETİRİLDİ!

Kocaeli Devlet Hastanesi yakınındaki taksi durağında silahla rehin alma paniği yaşandı. Özel Harekât’ın müdahalesiyle etkisiz hâle getirilen şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, E.M. isimli şahıs silahla taksi durağını basarak içeride bulunan iki kişiyi rehin aldı. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak sokak üzerindeki tüm giriş ve çıkışları kapattı. Çevik Kuvvet ve Özel Harekât ekipleri de olası bir müdahale için hazır bekletildi.   REHİNELER SERBEST BIRAKILDI Güvenlik güçlerinin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucunda E.M., rehin tuttuğu iki kişiyi serbest bıraktı. Ancak şahsın elinde silah ve bıçakla direnişini sürdürmesi üzerine ekipler kontrollü müdahale hazırlıklarına başladı. Olası bir can kaybının önüne geçmek için çalışmalar büyük bir dikkatle sürdürüldü.   ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ  İkna girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine Özel Harekât ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda E.M. etkisiz hâle getirildi. Omzundan yaralanan şahsa olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Olayın sona ermesinin ardından bölgede alınan güvenlik önlemleri kontrollü şekilde kaldırıldı. Taksi durağı ve çevresinde detaylı inceleme başlatılırken, yaşanan rehine olayıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 
Kocaeli Devlet Hastanesi yakınındaki taksi durağında silahla rehin alma paniği yaşandı. Özel Harekât’ın müdahalesiyle etkisiz hâle getirilen şüpheli hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, E.M. isimli şahıs silahla taksi durağını basarak içeride bulunan iki kişiyi rehin aldı. Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak sokak üzerindeki tüm giriş ve çıkışları kapattı. Çevik Kuvvet ve Özel Harekât ekipleri de olası bir müdahale için hazır bekletildi.

 

REHİNELER SERBEST BIRAKILDI

Güvenlik güçlerinin yürüttüğü ikna çalışmaları sonucunda E.M., rehin tuttuğu iki kişiyi serbest bıraktı. Ancak şahsın elinde silah ve bıçakla direnişini sürdürmesi üzerine ekipler kontrollü müdahale hazırlıklarına başladı. Olası bir can kaybının önüne geçmek için çalışmalar büyük bir dikkatle sürdürüldü.

 

ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 
İkna girişimlerinin sonuçsuz kalması üzerine Özel Harekât ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda E.M. etkisiz hâle getirildi. Omzundan yaralanan şahsa olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı. Ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Olayın sona ermesinin ardından bölgede alınan güvenlik önlemleri kontrollü şekilde kaldırıldı. Taksi durağı ve çevresinde detaylı inceleme başlatılırken, yaşanan rehine olayıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.