LASTİK İŞ yılbaşı

İSU ÇUKURUNA ARAÇ DÜŞTÜ

GÜNDEM 16.10.2023 - 16:21, Güncelleme: 16.10.2023 - 16:21
 

İSU ÇUKURUNA ARAÇ DÜŞTÜ

Körfez İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde 20 gün önce başlayan içme suyu vana odası inşaatına bu sabah yoldan çıkan özel bir aracın düşmesi sonucu meydana gelen kazada yaralı sürücümüze Allah’tan şifa diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Söz konusu noktada ekiplerimizin yapmış olduğu incelemede, inşaat alanına düşen aracın seyir halindeyken önündeki araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı, bu sırada farklı bir kuruma ait menhol bacasına çarparak kontrolden tamamen çıkarak vana odası inşaatına düştüğü tespit edilmiştir. İSU olarak bölgedeki artan içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımına başlamak zorunda olduğumuz vana odası inşaatının çevresinde file, duba ve işaretçilerle gerekli önlemlerin alındığı, buna rağmen hareket halindeyken yoldan çıkarak takla atan aracın inşaat alanına düştüğü anlaşılmıştır. Tüm önlemler alınsa da, her çalışmanın çevresinde rahatsızlık oluşturabileceği ancak bu çalışmaların da bir zorunluluk dâhilinde olduğunu unutmamak gerektiğini belirtir, inşaat çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte çevre düzenlemesinin de ivedilikle bitirileceğini saygılarımızla kamuoyuna bildiririz.
Körfez İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Caddesi’nde 20 gün önce başlayan içme suyu vana odası inşaatına bu sabah yoldan çıkan özel bir aracın düşmesi sonucu meydana gelen kazada yaralı sürücümüze Allah’tan şifa diliyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Söz konusu noktada ekiplerimizin yapmış olduğu incelemede, inşaat alanına düşen aracın seyir halindeyken önündeki araca çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırdığı, bu sırada farklı bir kuruma ait menhol bacasına çarparak kontrolden tamamen çıkarak vana odası inşaatına düştüğü tespit edilmiştir.



İSU olarak bölgedeki artan içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımına başlamak zorunda olduğumuz vana odası inşaatının çevresinde file, duba ve işaretçilerle gerekli önlemlerin alındığı, buna rağmen hareket halindeyken yoldan çıkarak takla atan aracın inşaat alanına düştüğü anlaşılmıştır.



Tüm önlemler alınsa da, her çalışmanın çevresinde rahatsızlık oluşturabileceği ancak bu çalışmaların da bir zorunluluk dâhilinde olduğunu unutmamak gerektiğini belirtir, inşaat çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte çevre düzenlemesinin de ivedilikle bitirileceğini saygılarımızla kamuoyuna bildiririz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.