LASTİK İŞ yılbaşı

KARİYER FUARINA YOĞUN İLGİ

EKONOMİ 28.02.2024 - 10:00, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:00
 

KARİYER FUARINA YOĞUN İLGİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı’nda Kocaeli Sanayi Odası’nın standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı’nda Kocaeli Sanayi Odası’nın standına ilgi yoğun oldu. KSO’nun iştirakleri olan Kocaeli Savunma Sanayi A.Ş. (KSS), Doğu Marmara ABİGEM ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi, odanın A Holünde bulunan 30 No’lu standında iki gün boyunca gençlere tanıtıldı, gençlerin merak ettiği konular ile ilgili kendilerine bilgi aktarıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ilimizde bulunan oda ve OSB başkanları da standı ziyaret etti.   FİRMALARI TEBRİK ETTİ İki gün boyunca süren fuarda Kocaeli Sanayi Odası’nın da aralarında bulunduğu 1071 işletme, kurum ve kuruluş stant açtı. Üniversite öğrencilerine ve mezunlarına istihdam ve staj imkanı sunan Marmara Kariyer Fuarı’na (MARMARAKAF) katılan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, fuarın, ilimizin nitelikli eleman bulma sıkıntısına çözüm sunabileceğini vurgulayarak, “Sanayi kenti olan ilimizde istihdam sorununun çözümüne katkı sağlayacak, bölgemizin istihdam alanına hareket kazandıracak Marmara Kariyer Fuarı’nın ilimizde yapılması mutluluk verici. Fuara çeşitli sektörlerden 1071 firma katılım sağladı. Stant açan, üniversite öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile iş dünyasının buluşmasına katkı sunan firmalarımızı katılımlarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı’nda Kocaeli Sanayi Odası’nın standı yoğun ilgi gördü

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde, 15 üniversitenin paydaşlığında, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen Marmara Kariyer Fuarı’nda Kocaeli Sanayi Odası’nın standına ilgi yoğun oldu. KSO’nun iştirakleri olan Kocaeli Savunma Sanayi A.Ş. (KSS), Doğu Marmara ABİGEM ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi, odanın A Holünde bulunan 30 No’lu standında iki gün boyunca gençlere tanıtıldı, gençlerin merak ettiği konular ile ilgili kendilerine bilgi aktarıldı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, ilimizde bulunan oda ve OSB başkanları da standı ziyaret etti.

 

FİRMALARI TEBRİK ETTİ

İki gün boyunca süren fuarda Kocaeli Sanayi Odası’nın da aralarında bulunduğu 1071 işletme, kurum ve kuruluş stant açtı. Üniversite öğrencilerine ve mezunlarına istihdam ve staj imkanı sunan Marmara Kariyer Fuarı’na (MARMARAKAF) katılan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, fuarın, ilimizin nitelikli eleman bulma sıkıntısına çözüm sunabileceğini vurgulayarak, “Sanayi kenti olan ilimizde istihdam sorununun çözümüne katkı sağlayacak, bölgemizin istihdam alanına hareket kazandıracak Marmara Kariyer Fuarı’nın ilimizde yapılması mutluluk verici. Fuara çeşitli sektörlerden 1071 firma katılım sağladı. Stant açan, üniversite öğrencilerimiz ve mezunlarımız ile iş dünyasının buluşmasına katkı sunan firmalarımızı katılımlarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.