LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADAYI PROF. DR. DOĞAN AYDAL

SİYASET 19.12.2023 - 23:30, Güncelleme: 19.12.2023 - 23:30
 

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADAYI PROF. DR. DOĞAN AYDAL

Yeniden Refah Partisi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak Prof. Dr. Doğan AYDAL 20/12/2023 Çarşamba Günü Saat 11:00 da Ankara Genel Merkezde adaylığı Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN tarafından ilan edilecektir.

Tüm Kocaeli Teşkilatı olarak Ankara’da olacağız.   Prof.Dr.Doğan AYDAL Kimdir ? Prof. Dr. Doğan AYDAL, 1976 yılında Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden “Maden Jeolojisi Yüksek Mühendisi” unvanı alarak mezun olmuştur. İngilizce eğitimini International House, Hastings; Master ve Doktora eğitimini ise İNGİLTERE’de LEEDS Üniversitesinde tamamlamıştır (1976-1980). Kısa dönem askerlik öncesi ve sonrasında, MTA Genel Müdürlüğü çeşitli birimlerinde çalışan AYDAL, 1982 yılı sonunda Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nde Y. Doç. Dr. unvanı ile göreve başlamış ve 1991 yılında Doçent unvanı almıştır. 1994 yılında bir dönem ABD CINCINNATI Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde misafir öğretim üyesi olarak bilimsel araştırmalarda bulunmuştur. Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Öğretim Üyesi iken 23 Eylül 2020 tarihinde emekli olmuştur. Madencilik, Enerji politikaları, Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri üzerine uzmandır. Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı, Başbakan Danışmanlığı, TBMM’de Danışmanlık, Sümer Holding Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi Senato Üyeliği ve Afrika Çalışmaları ve Araştırmaları Merkezi Müdürlüğü gibi idari görevler yapmıştır. AYDAL, Amerika, Afrika, Avrupa ve Asya kıtasındaki 69 ülkede, çeşitli bilimsel araştırma, inceleme ve gezilerde bulunmuştur. Çeşitli konularda yazılmış 21 kitabı da bulunan Aydal’ın, yurtiçi ve dışında birçok makale ve Tebliği bulunmaktadır. “Maden Savaşları”, “Petrolsüz Dünya”, “Enerji Kan Kokuyor”, “Sular Kızıl Akacak”, "Savaş Tuzakları", “Enerjiye Açılan Karanlık Kapılar” ve "Öksüz Vatan" adlı kitapları toplum tarafından çok tanınmış ve bu kitaplar üzerine 15 ayrı TV kanalında uzun süreli yüzlerce TV programı yapılmıştır. Ayrıca bu kitaplar ile ilgili olarak birçok gazete ve dergide onlarca röportajı yayımlanmıştır. 1995 Yılında yapılan Genel Seçimlerde Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamız tarafından “Türkiye Milletvekilliği” için aday gösterilmiş ancak Anayasa Mahkemesinin yeni ihdas edilen “Türkiye Milletvekili” kavramını iptal etmesinden sonra, yine Erbakan Hocamızın arzusu üzerine İstanbul 2 Bölge Milletvekili adayı olmuştur. 2023 Genel Seçimlerinde İstanbul 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olmuştur. Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu, Merkez Karar Yürütme Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyesidir. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Araştırma - Geliştirmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.  
Yeniden Refah Partisi olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak Prof. Dr. Doğan AYDAL 20/12/2023 Çarşamba Günü Saat 11:00 da Ankara Genel Merkezde adaylığı Genel Başkanımız Dr. Fatih ERBAKAN tarafından ilan edilecektir.

Tüm Kocaeli Teşkilatı olarak Ankara’da olacağız.

 

Prof.Dr.Doğan AYDAL Kimdir ?

Prof. Dr. Doğan AYDAL, 1976 yılında Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden “Maden Jeolojisi Yüksek Mühendisi” unvanı alarak mezun olmuştur. İngilizce eğitimini International House, Hastings; Master ve Doktora eğitimini ise İNGİLTERE’de LEEDS Üniversitesinde tamamlamıştır (1976-1980). Kısa dönem askerlik öncesi ve sonrasında, MTA Genel Müdürlüğü çeşitli birimlerinde çalışan AYDAL, 1982 yılı sonunda Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi’nde Y. Doç. Dr. unvanı ile göreve başlamış ve 1991 yılında Doçent unvanı almıştır. 1994 yılında bir dönem ABD CINCINNATI Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde misafir öğretim üyesi olarak bilimsel araştırmalarda bulunmuştur.

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde Öğretim Üyesi iken 23 Eylül 2020 tarihinde emekli olmuştur. Madencilik, Enerji politikaları, Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri üzerine uzmandır. Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı, Başbakan Danışmanlığı, TBMM’de Danışmanlık, Sümer Holding Yönetim Kurulu Üyeliği, Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlüğü, Ankara Üniversitesi Senato Üyeliği ve Afrika Çalışmaları ve Araştırmaları Merkezi Müdürlüğü gibi idari görevler yapmıştır.

AYDAL, Amerika, Afrika, Avrupa ve Asya kıtasındaki 69 ülkede, çeşitli bilimsel araştırma, inceleme ve gezilerde bulunmuştur. Çeşitli konularda yazılmış 21 kitabı da bulunan Aydal’ın, yurtiçi ve dışında birçok makale ve Tebliği bulunmaktadır. “Maden Savaşları”, “Petrolsüz Dünya”, “Enerji Kan Kokuyor”, “Sular Kızıl Akacak”, "Savaş Tuzakları", “Enerjiye Açılan Karanlık Kapılar” ve "Öksüz Vatan" adlı kitapları toplum tarafından çok tanınmış ve bu kitaplar üzerine 15 ayrı TV kanalında uzun süreli yüzlerce TV programı yapılmıştır. Ayrıca bu kitaplar ile ilgili olarak birçok gazete ve dergide onlarca röportajı yayımlanmıştır.

1995 Yılında yapılan Genel Seçimlerde Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamız tarafından “Türkiye Milletvekilliği” için aday gösterilmiş ancak Anayasa Mahkemesinin yeni ihdas edilen “Türkiye Milletvekili” kavramını iptal etmesinden sonra, yine Erbakan Hocamızın arzusu üzerine İstanbul 2 Bölge Milletvekili adayı olmuştur. 2023 Genel Seçimlerinde İstanbul 2. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı olmuştur.

Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu, Merkez Karar Yürütme Kurulu ve Merkez Yürütme Kurulu üyesidir. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve Araştırma - Geliştirmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.