LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİ KONGRESİNİ YAPTI

KOCAELİ 15.11.2023 - 14:22, Güncelleme: 16.11.2023 - 15:34
 

KOCAELİ GAZETECİLER CEMİYETİ KONGRESİNİ YAPTI

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 19. Olağan Genel Kurulu, çarşı içi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Cemal Kaplan yeniden başkan seçildi.

sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen kongrede Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Murat Yavuz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Ünal ve gazeteciler yer aldı. Kongrede Divan Başkanı Mustafa Küpçü seçilirken katip üyelikleri Ayşe Aydın ve Semrel Aşçı yaptı. Kongrede ilk olarak denetleme ve faaliyet raporu okundu. Başkanlık seçimi açık oylama ile yapılırken yeni yönetim ve denetim kurulu oy çokluğu ile kabul edildi. Dilek ve temenniler sonrasında kongre tamamlandı. YÖNETİM KURULU Cemal Kaplan, Hakan Süer, Burcu Nazlı, Hüseyin Öziri, Emrah Erdoğan, Boran Kayalar, Refik Fidan, Serkan Sidal, Adalet Bora, Erol Polat, Kamil Uzunmehmet, Şahin Oktay, Ayşe Uğuz, Vedat Tekin, Mustafa Salman. DENETLEME KURULU Eyüp Gencer, Eren Demirtürk, Arzu Yazıcı, Feyza Sertel, Erol Uyguç    ÜST KURUL DELEGELERİ Cemal Kaplan, Hakan Süer, Miray Baklacı, Hüseyin Öziri, Ayşe Aydın, Şennur Uzan Yıldız, Ergün Ayaz. 
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti 19. Olağan Genel Kurulu, çarşı içi Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede tek aday olan Cemal Kaplan yeniden başkan seçildi.

sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşen kongrede Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Murat Yavuz, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Ünal ve gazeteciler yer aldı.

Kongrede Divan Başkanı Mustafa Küpçü seçilirken katip üyelikleri Ayşe Aydın ve Semrel Aşçı yaptı. Kongrede ilk olarak denetleme ve faaliyet raporu okundu. Başkanlık seçimi açık oylama ile yapılırken yeni yönetim ve denetim kurulu oy çokluğu ile kabul edildi. Dilek ve temenniler sonrasında kongre tamamlandı.

YÖNETİM KURULU

Cemal Kaplan, Hakan Süer, Burcu Nazlı, Hüseyin Öziri, Emrah Erdoğan, Boran Kayalar, Refik Fidan, Serkan Sidal, Adalet Bora, Erol Polat, Kamil Uzunmehmet, Şahin Oktay, Ayşe Uğuz, Vedat Tekin, Mustafa Salman.

DENETLEME KURULU

Eyüp Gencer, Eren Demirtürk, Arzu Yazıcı, Feyza Sertel, Erol Uyguç 

 

ÜST KURUL DELEGELERİ

Cemal Kaplan, Hakan Süer, Miray Baklacı, Hüseyin Öziri, Ayşe Aydın, Şennur Uzan Yıldız, Ergün Ayaz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.