LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK ENGELİ AŞTI 2-1

SPOR 20.01.2024 - 22:01, Güncelleme: 21.01.2024 - 09:30
 

KOCAELİSPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK ENGELİ AŞTI 2-1

Trendyol 1.Lig 19. hafta mücadelesinde sahasında lider Eyüpspor'u konuk eden Kocaelispor, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 36 yaptı ve maç fazlasıyla yeniden 2'nci sıraya yine yükseldi

Ligde yeni bir sayfa açarak şampiyonluk yolunda yeni bir seri başlatmak isteyen Kocaelispor,  Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Oğuz Ceylan ve Atila Turan'ın kadroda yer almadığı mücadeleye temsilcimiz; kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Emir Ortakaya, orta alanda Cihat Çelik, Vukovic, Candeıas, kanatlarda Barış Alıcı, Beridze ve forvet hattında da Tanque 11'i ile başladı. PERDEYİ CANDEIAS AÇTI Müsabaka hızlı başlayan konuk Eyüpspor oldu. Henüz 2'nci dakikada hızlı hucüm da kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan Ampem yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Daha sonra VAR'da yapılan incelemenin ardından penaltı kararı iptal edildi. Tribünlerin de desteği ile baskı bir oyun ortaya koyan Kocaelispor, 6'ncı dakikada önce Candeıas ardından da Tanque ile net pozisyondan yaralanamadı. Agresif oyununu sürdüren yeşil-siyahlılar, rakip yarı alanda kazanılan topta Candeıas'ın golü ile 14'üncü dakikada 1-0 öne geçti. TANQUE'DEN USTA İŞİ BİR GOL Golden sonra ritmi biraz düşüren Kocaelispor, 23'te duran topta kalesinde golü gördü. Sol kanattan Caner'in kullandığı serbest vuruşta topa dokunan Bruno, skoru 1-1'e getirdi. İlk yarıda Tanque ile net fırsatlardan yararlanamayan Kocaelispor, ilk 45 dakika sonunda soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıya kontrollü bir oyun anlayışı ile çıkan Kocaelispor, topu rakibine verdi ve hızlı hucümlarla gol aradı. Nitekim temsilcimiz aradığı golü 70'te Tanque ile buldu. Amaral'ın ara pasında Santos ile birebir kalan Tanque, rakibini ekarte ederek kale direğinin dibine şık bir vuruşla topu bırakarak skoru 2-1 yaptı. ZİRVEYE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI Golden sonra daha fazla yüklenmeye çalışan Eyüpspor, savunmasında önemli açıklar vermeye başladı. Bu açıklardan faydalanmaya çalışan ve önemli pozisyonlar bulan yeşil-siyahlı temsilcimiz, farkı arttıracak golü bulamasa da sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla puanını 36'ya yükselten Kocaelispor, maç fazlası ile yeniden ikinci sıraya yükseldi ve lider Eyüpspor ile puan farkını 9'a indirdi. Kocaelispor, önümüzdeki hafta deplasmanda İzmir ekibi Altay'ın konuğu olacak.
Trendyol 1.Lig 19. hafta mücadelesinde sahasında lider Eyüpspor'u konuk eden Kocaelispor, rakibini 2-1 mağlup ederek puanını 36 yaptı ve maç fazlasıyla yeniden 2'nci sıraya yine yükseldi

Ligde yeni bir sayfa açarak şampiyonluk yolunda yeni bir seri başlatmak isteyen Kocaelispor,  Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Oğuz Ceylan ve Atila Turan'ın kadroda yer almadığı mücadeleye temsilcimiz; kalede Gökhan Değirmenci, savunmada Mehmet Yılmaz, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Emir Ortakaya, orta alanda Cihat Çelik, Vukovic, Candeıas, kanatlarda Barış Alıcı, Beridze ve forvet hattında da Tanque 11'i ile başladı.

PERDEYİ CANDEIAS AÇTI
Müsabaka hızlı başlayan konuk Eyüpspor oldu. Henüz 2'nci dakikada hızlı hucüm da kaleci Gökhan ile karşı karşıya kalan Ampem yerde kaldı ve hakem beyaz noktayı gösterdi. Daha sonra VAR'da yapılan incelemenin ardından penaltı kararı iptal edildi. Tribünlerin de desteği ile baskı bir oyun ortaya koyan Kocaelispor, 6'ncı dakikada önce Candeıas ardından da Tanque ile net pozisyondan yaralanamadı. Agresif oyununu sürdüren yeşil-siyahlılar, rakip yarı alanda kazanılan topta Candeıas'ın golü ile 14'üncü dakikada 1-0 öne geçti.

TANQUE'DEN USTA İŞİ BİR GOL
Golden sonra ritmi biraz düşüren Kocaelispor, 23'te duran topta kalesinde golü gördü. Sol kanattan Caner'in kullandığı serbest vuruşta topa dokunan Bruno, skoru 1-1'e getirdi. İlk yarıda Tanque ile net fırsatlardan yararlanamayan Kocaelispor, ilk 45 dakika sonunda soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarıya kontrollü bir oyun anlayışı ile çıkan Kocaelispor, topu rakibine verdi ve hızlı hucümlarla gol aradı. Nitekim temsilcimiz aradığı golü 70'te Tanque ile buldu. Amaral'ın ara pasında Santos ile birebir kalan Tanque, rakibini ekarte ederek kale direğinin dibine şık bir vuruşla topu bırakarak skoru 2-1 yaptı.

ZİRVEYE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI
Golden sonra daha fazla yüklenmeye çalışan Eyüpspor, savunmasında önemli açıklar vermeye başladı. Bu açıklardan faydalanmaya çalışan ve önemli pozisyonlar bulan yeşil-siyahlı temsilcimiz, farkı arttıracak golü bulamasa da sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Bu sonuçla puanını 36'ya yükselten Kocaelispor, maç fazlası ile yeniden ikinci sıraya yükseldi ve lider Eyüpspor ile puan farkını 9'a indirdi. Kocaelispor, önümüzdeki hafta deplasmanda İzmir ekibi Altay'ın konuğu olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.