LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'DA AYRILIK RÜZGARI!

SPOR 16.12.2023 - 12:57, Güncelleme: 16.12.2023 - 12:57
 

KOCAELİSPOR'DA AYRILIK RÜZGARI!

Kocaelispor, altyapısında uzun yıllar çalışan, Yusuf Yazıcı, üç yıl aradan sonra yeniden göreve başladığı U-19 takımında erken ayrılık kararı aldı.

Kocaelispor U-19 takımının Teknik Sorumlusu Yusuf Yazıcı ile yollar ayrıldı. Üç yıl önce de U-19 takımını çalıştıran Mervan Yiğit, İsa Nalbant ve Furkan Gedik gibi genç isimlerin A takıma çıkmasına katkı sağlayan Yusuf Yazıcı, bu kez sezonu tamamlamadan görevini bıraktı. Kocaelispor Futbol Akademi sosyal medya hesabından teşekkür mesajında, “Teşekkürler Yusuf Yazıcı” başlığıyla  açıklamada“Kocaelispor Futbol Akademisi'ne yapmış olduğu katkılardan dolayı Yusuf Hocamıza teşekkür eder, spor hayatında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. 
Kocaelispor, altyapısında uzun yıllar çalışan, Yusuf Yazıcı, üç yıl aradan sonra yeniden göreve başladığı U-19 takımında erken ayrılık kararı aldı.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kocaeli spor U-19 takımının Teknik Sorumlus u Yusuf Yazıcı ile yollar ayrıldı. Üç yıl önce de U-19 takımını çalıştıran Mervan Yiğit, İsa Nalbant ve Furkan Gedik gibi genç isimlerin A takıma çıkmasına katkı sağlayan Yusuf Yazıcı, b u kez sezon u tamamlamadan görevini bıraktı.

spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kocaeli spor Futbol Akademi sosyal medya hesabından teşekkür mesajında, “Teşekkürler Yusuf Yazıcı” başlığıyla  açıklamada“ spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Kocaeli spor Futbol Akademisi'ne yapmış olduğ u katkılardan dolayı Yusuf Hocamıza teşekkür eder, spor hayatında başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.