LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPORLU BERİDZE'NIN KOLYESİ SOYUNMA ODASINDAN ÇALINDI!

ASAYİŞ 08.10.2023 - 14:12, Güncelleme: 08.10.2023 - 14:22
 

KOCAELİSPORLU BERİDZE'NIN KOLYESİ SOYUNMA ODASINDAN ÇALINDI!

1. Lig takımlarından Kocaelispor'un Gürcistan uyruklu futbolcusu Giorgi Beridze'nin soyunma odasından 5 bin euro değerindeki kolyesi kayboldu

Trenyol 1. Lig'in 8. hafta maçında Kocaelispor ile Erzurumspor FK karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi. Kocaelispor, 12. dakikada Giorgi Beridze ile öne geçti. Erzurumspor bu gole 50. dakikada Muhammed Furkan Özhan ile karşılık verdi. Bu maç öncesinde ise yeşil-siyahlı ekipte bir 'hırsızlık' olayı yaşandı. Kocaelispor’un eylül ayında transfer ettiği Gürcistanlı futbolcusu Giorgi Beridze’nin soyunma odasından altın kolyesi çalındı. Yapılan çalışma sonucu kolyeyi kulübün malzemecisi M.Ş.'nin çalıp kuyumcuya sattığı ortaya çıktı. M.Ş. hakkında 'hırsızlık' suçlamasıyla adli işlem başlatıldı. 5 bin euro değerindeki kolye ise M.Ş.'nin kolyeyi sattığı kuyumcuda bulundu. Kolye Beridze'ye teslim edilirken, malzemeci M.Ş.'nin de işine son verildi.
1. Lig takımlarından Kocaelispor'un Gürcistan uyruklu futbolcusu Giorgi Beridze'nin soyunma odasından 5 bin euro değerindeki kolyesi kayboldu

Trenyol 1. Lig'in 8. hafta maçında Kocaelispor ile Erzurumspor FK karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 sona erdi.

Kocaelispor, 12. dakikada Giorgi Beridze ile öne geçti. Erzurumspor bu gole 50. dakikada Muhammed Furkan Özhan ile karşılık verdi. Bu maç öncesinde ise yeşil-siyahlı ekipte bir 'hırsızlık' olayı yaşandı.

Kocaelispor’un eylül ayında transfer ettiği Gürcistanlı futbolcusu Giorgi Beridze’nin soyunma odasından altın kolyesi çalındı. Yapılan çalışma sonucu kolyeyi kulübün malzemecisi M.Ş.'nin çalıp kuyumcuya sattığı ortaya çıktı. M.Ş. hakkında 'hırsızlık' suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

5 bin euro değerindeki kolye ise M.Ş.'nin kolyeyi sattığı kuyumcuda bulundu. Kolye Beridze'ye teslim edilirken, malzemeci M.Ş.'nin de işine son verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.