LASTİK İŞ yılbaşı

KÖRFEZ ALİHOCALAR YOLU ASFALTLANDI

GÜNDEM 06.07.2023 - 11:26, Güncelleme: 06.07.2023 - 11:26
 

KÖRFEZ ALİHOCALAR YOLU ASFALTLANDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Alihocalar köy yolu asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesinde yol konforunu arttıracak üstyapı çalışmaları ile yollar yenileniyor. Kent merkezindeki gibi asfalt yollara sahip Körfez köylerinde Alihocalar köy yolu da asfaltlandı. Körfez Alihocalar köy yolunda altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği eski yol trimer kazısı ile söküldü. Plentmiks serilen 520 metre uzunluktaki köy içi yolunun binder asfalt serimi de yapıldı. Yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan karayolu altyapısı kurma çalışmaları kapsamında yapılan üstyapı çalışmalarıyla Kocaeli genelinde kırsal mahalle yolları da, kent merkezindeki gibi konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Alihocalar köy yolu asfaltlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesinde yol konforunu arttıracak üstyapı çalışmaları ile yollar yenileniyor. Kent merkezindeki gibi asfalt yollara sahip Körfez köylerinde Alihocalar köy yolu da asfaltlandı.

Körfez Alihocalar köy yolunda altyapı çalışmaları sebebiyle bozulmaların meydana geldiği eski yol trimer kazısı ile söküldü. Plentmiks serilen 520 metre uzunluktaki köy içi yolunun binder asfalt serimi de yapıldı. Yayaların ve araçların erişim ve hareketliliğini merkeze alan karayolu altyapısı kurma çalışmaları kapsamında yapılan üstyapı çalışmalarıyla Kocaeli genelinde kırsal mahalle yolları da, kent merkezindeki gibi konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.