LASTİK İŞ yılbaşı

KOTO’DAN 6 ŞUBAT DEPREMLERİ’NİN YILDÖNÜMÜNDE ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ FARKINDALIK SERGİSİ

GÜNDEM 05.02.2024 - 13:46, Güncelleme: 05.02.2024 - 13:46
 

KOTO’DAN 6 ŞUBAT DEPREMLERİ’NİN YILDÖNÜMÜNDE ‘KENTSEL DÖNÜŞÜM’ FARKINDALIK SERGİSİ

Kocaeli Ticaret Odası, yüzyılın felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri’nin yıldönümünde, “Depremi unutma! Kentsel Dönüşümü İhmal Etme” farkındalık sergisi açtı

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 7 üstü depremler Maraş başta olmak üzere 10 ilde ağır yıkımlara yol açmış, resmi rakamlara göre en az 53 bin 537 vatandaşımız yaşamını yitirmişti. Kocaeli Ticaret Odası, Kahramanmaraş Depremleri’nin yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. ÇARPICI FOTOĞRAFLAR KOTO Hizmet Binası’nın ana girişinde fotoğraf sergisi düzenleyen Oda, 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi ve 6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri’nde yıkılan yapı stokuna çarpıcı fotoğraf kareleriyle dikkat çekerek, kentsel dönüşümün hayati önemine vurgu yapıyor. BAŞKAN BULUT’TAN ANMA MESAJI   “Depremi Unutma! Kentsel Dönüşümü İhmal Etme!” isimli farkındalık sergisinin bir ay süreyle açık kalacağını duyuran KOTO Başkanı Necmi Bulut, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı da yad ederek, “Kentsel dönüşümle depremi yenebilir, bu coğrafyanın kaderini el birliğiyle değiştirebiliriz. Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi.       
Kocaeli Ticaret Odası, yüzyılın felaketi 6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri’nin yıldönümünde, “Depremi unutma! Kentsel Dönüşümü İhmal Etme” farkındalık sergisi açtı

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 9 saat arayla meydana gelen 7 üstü depremler Maraş başta olmak üzere 10 ilde ağır yıkımlara yol açmış, resmi rakamlara göre en az 53 bin 537 vatandaşımız yaşamını yitirmişti. Kocaeli Ticaret Odası, Kahramanmaraş Depremleri’nin yıldönümünde anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

ÇARPICI FOTOĞRAFLAR

KOTO Hizmet Binası’nın ana girişinde fotoğraf sergisi düzenleyen Oda, 17 Ağustos 1999 Gölcük Depremi ve 6 Şubat Kahramanmaraş Depremleri’nde yıkılan yapı stokuna çarpıcı fotoğraf kareleriyle dikkat çekerek, kentsel dönüşümün hayati önemine vurgu yapıyor.

BAŞKAN BULUT’TAN ANMA MESAJI

 

“Depremi Unutma! Kentsel Dönüşümü İhmal Etme!” isimli farkındalık sergisinin bir ay süreyle açık kalacağını duyuran KOTO Başkanı Necmi Bulut, depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımızı da yad ederek, “Kentsel dönüşümle depremi yenebilir, bu coğrafyanın kaderini el birliğiyle değiştirebiliriz. Bu vesileyle depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi. 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.