LEZZETLİ RAMAZAN SOFRALARININ ADRESİ YALI EVLERİ

DEĞİRMENDERE 30.03.2022 - 12:47, Güncelleme: 30.03.2022 - 12:47
 

LEZZETLİ RAMAZAN SOFRALARININ ADRESİ YALI EVLERİ

Gölcük Belediyesi’nin tarafından turizme kazandırılan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Değirmendere Yalı Evleri, zengin ve hesaplı iftar menüleri ile Ramazan ayında da misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Gölcük Belediyesi’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olan ve hizmet kalitesiyle ön plana çıkan Değirmendere Yalı Evleri, Ramazan ayına özel hazırladığı menüleri ile lezzetli iftar sofralarının buluşma noktası olacak. Gölcük Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Yalı Evleri, Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala birbirinden farklı 4 iftar menüsü hazırladı. Yalı Evleri; 60 ila 124 TL arasında değişen fiyatları ile her bütçeye uygun hazırladığı iftar menüleriyle, deniz manzarasına karşı misafirlerini ağırlayacak.     HER DAMAĞA UYGUN İFTAR SOFRALARI Beyaz etli menü, dalyan köfte menü, et kavurma ve GÖLAŞ menü şeklinde 4 ayrı menü hazırlayan Değirmendere Yalı Evleri, her damağa uygun iftar sofraları ile konuklarını karşılayacak. Yalı Evleri, deniz manzarasına karşı kurduğu sofralarında misafirlerine; süzme mercimek çorbası, sebzeli piliç kavurma, püreli dalyan köfte, dağ kekikli et kavurma, Beef Stroganoff, gül böreği, revani, güllaç, nevzine tatlısı ve mevsim salatası ikram edecek.     REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN Değirmendere Yalı Evleri’nde eşsiz deniz manzarasına karşı iftar yapmak isteyenlerin ise gün içerisinde rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenler, 0533 897 02 29 - 0535 300 87 87 numaralı telefonlardan ile iletişime geçebilecek.   YALI EVLERİ İFTAR MENÜLERİ Değirmendere sahilinde bulunan Yalı Evleri, Ramazan ayında Kocaeli ve çevre illerden gelecek misafirlerini 4 farklı iftar menüleriyle ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yalı Evleri’nde hazırlanan İftar menüleri ise 60 TL’den başlıyor.   Beyaz Etli Menü 60 TL: İftar tabağı(Ortalara), süzme mercimek çorbası, sebzeli piliç kavurma, revani, ayran-çay-su. Dalyan Köfte Menü 74 TL: İftar tabağı, süzme mercimek çorbası, püreli dalyan köfte, güllaç, ayran-çay-su. Et Kavurma Menü 79 TL: İftar tabağı, süzme mercimek çorbası, dağ kekikli et kavurma, nevzine tatlısı, ayran-çay-su.   GÖLAŞ Menü 124 TL: Zengin iftar tabağı, süzme mercimek çorbası, gül böreği, mevsim salata, Beef Stroganoff, güllaç, ayran-çay-su.
Gölcük Belediyesi’nin tarafından turizme kazandırılan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Değirmendere Yalı Evleri, zengin ve hesaplı iftar menüleri ile Ramazan ayında da misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Gölcük Belediyesi’nin en önemli turizm yatırımlarından biri olan ve hizmet kalitesiyle ön plana çıkan Değirmendere Yalı Evleri, Ramazan ayına özel hazırladığı menüleri ile lezzetli iftar sofralarının buluşma noktası olacak. Gölcük Belediyesi’nin yüzde 100 iştiraki olan GÖLAŞ bünyesinde hizmet veren Yalı Evleri, Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala birbirinden farklı 4 iftar menüsü hazırladı. Yalı Evleri; 60 ila 124 TL arasında değişen fiyatları ile her bütçeye uygun hazırladığı iftar menüleriyle, deniz manzarasına karşı misafirlerini ağırlayacak.

 

 

HER DAMAĞA UYGUN İFTAR SOFRALARI

Beyaz etli menü, dalyan köfte menü, et kavurma ve GÖLAŞ menü şeklinde 4 ayrı menü hazırlayan Değirmendere Yalı Evleri, her damağa uygun iftar sofraları ile konuklarını karşılayacak. Yalı Evleri, deniz manzarasına karşı kurduğu sofralarında misafirlerine; süzme mercimek çorbası, sebzeli piliç kavurma, püreli dalyan köfte, dağ kekikli et kavurma, Beef Stroganoff, gül böreği, revani, güllaç, nevzine tatlısı ve mevsim salatası ikram edecek.

 

 

REZERVASYON YAPTIRMAYI UNUTMAYIN

Değirmendere Yalı Evleri’nde eşsiz deniz manzarasına karşı iftar yapmak isteyenlerin ise gün içerisinde rezervasyon yaptırmaları gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak isteyenler, 0533 897 02 29 - 0535 300 87 87 numaralı telefonlardan ile iletişime geçebilecek.

 

YALI EVLERİ İFTAR MENÜLERİ

Değirmendere sahilinde bulunan Yalı Evleri, Ramazan ayında Kocaeli ve çevre illerden gelecek misafirlerini 4 farklı iftar menüleriyle ağırlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yalı Evleri’nde hazırlanan İftar menüleri ise 60 TL’den başlıyor.

 

Beyaz Etli Menü 60 TL: İftar tabağı(Ortalara), süzme mercimek çorbası, sebzeli piliç kavurma, revani, ayran-çay-su.

Dalyan Köfte Menü 74 TL: İftar tabağı, süzme mercimek çorbası, püreli dalyan köfte, güllaç, ayran-çay-su.

Et Kavurma Menü 79 TL: İftar tabağı, süzme mercimek çorbası, dağ kekikli et kavurma, nevzine tatlısı, ayran-çay-su.

 

GÖLAŞ Menü 124 TL: Zengin iftar tabağı, süzme mercimek çorbası, gül böreği, mevsim salata, Beef Stroganoff, güllaç, ayran-çay-su.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.