LASTİK İŞ yılbaşı

MANAVLARDAN ŞİRİN VE SÖĞÜT’E BÜYÜK İLGİ

SİYASET 01.03.2024 - 08:11, Güncelleme: 01.03.2024 - 08:11
 

MANAVLARDAN ŞİRİN VE SÖĞÜT’E BÜYÜK İLGİ

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt ile Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Kocaeli Yerel Kültür Platformu’nun konuğu oldu. Manavlar buluşmaya büyük ilgi gösterdi

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt ile Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Kocaeli Yerel Kültür Platformu’nun konuğu oldu. Buluşmaya; Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Dr. Metin Şentürk, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk ve eski belediye başkanları, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Ceyhun Atik ile platform üyeleri katıldı.   BÜYÜK İLGİ VARDI Platform üyeleri tarafından büyük ilgi gören Şener Söğüt ve İbrahim Şirin de birer konuşma yaparak ilgiden dolayı teşekkür etti. İbrahim Şirin, “Taşköprü bölgemiz bizim için değerli ve önemli. Zeki Aygün Başkanımız gerçekten bölgeye güzel hizmetler yaptı. Bizler de gerek Taşköprü Kültürümüzün yaşatılması gerekse bölgenin kalkınması için proje ve desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.   “DESTEĞİNİ GÖSTERECEKTİR” Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Taşköprü kültürünün yaşatılması noktasında ilçede önemli adımlar attıklarını belirterek, “Taşköprü Kültür Evi’mizi hazırlıyoruz. Kısa süre içerisinde inşaat tamamlanacak. Köylerimizin yeri bizde zaten ayrı. Yaptığımız çalışmalar bundan sonra yapacaklarımızın da göstergesi. Taşköprü bölgesi her zaman bizlere en büyük desteği verdi. 31 Mart’ta da en güçlü şekilde destek vereceğinden şüphemiz yok” dedi.
Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt ile Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Kocaeli Yerel Kültür Platformu’nun konuğu oldu. Manavlar buluşmaya büyük ilgi gösterdi

Körfez Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şener Söğüt ile Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Kocaeli Yerel Kültür Platformu’nun konuğu oldu. Buluşmaya; Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Dr. Metin Şentürk, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk ve eski belediye başkanları, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Ceyhun Atik ile platform üyeleri katıldı.

 

BÜYÜK İLGİ VARDI

Platform üyeleri tarafından büyük ilgi gören Şener Söğüt ve İbrahim Şirin de birer konuşma yaparak ilgiden dolayı teşekkür etti. İbrahim Şirin, “Taşköprü bölgemiz bizim için değerli ve önemli. Zeki Aygün Başkanımız gerçekten bölgeye güzel hizmetler yaptı. Bizler de gerek Taşköprü Kültürümüzün yaşatılması gerekse bölgenin kalkınması için proje ve desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

“DESTEĞİNİ GÖSTERECEKTİR”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Taşköprü kültürünün yaşatılması noktasında ilçede önemli adımlar attıklarını belirterek, “Taşköprü Kültür Evi’mizi hazırlıyoruz. Kısa süre içerisinde inşaat tamamlanacak. Köylerimizin yeri bizde zaten ayrı. Yaptığımız çalışmalar bundan sonra yapacaklarımızın da göstergesi. Taşköprü bölgesi her zaman bizlere en büyük desteği verdi. 31 Mart’ta da en güçlü şekilde destek vereceğinden şüphemiz yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.