LASTİK İŞ yılbaşı

MHP İZMİT''DE OKUR YENİDEN BAŞKAN

KOCAELİ 27.08.2023 - 17:33, Güncelleme: 27.08.2023 - 17:33
 

MHP İZMİT''DE OKUR YENİDEN BAŞKAN

MHP İzmit’in 14. olağan kongresinde mevcut Başkan Kemal Okur, başkan seçildi. Okur yaptığı açıklamada, "i İzmitli vatandaşlarımızın gerçek anlamda gülümseyeceği günleri hep beraber inşa edeceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde dün başlayan kongre süreci bugün de devam ediyor. Dün Körfez, Dilovası, Derince, Gebze, Darıca, Çayırova ilçe kongreleri tamamlanırken bu gün ise İzmit, Karamürsel, Kandıra, Başiskele, Kartepe ve Gölcük ilçe kongreleri yapılıyor. İzmit’e mevcut Başkan Kemal Okur aday oldu. Tek liste ile Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılan 14. olağan ilçe kongresine; MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, MHP İl Başkan Vekili Yaşar Arslan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Cihat Çoban, KAÇEP eski Başkanı Yudum Kaşıkçı, MHP İl eski başkanları Ahmet Dağ, Sedat Arı, Nurdoğan Kaçar, Ruhi Çavdar ve partililer katıldı.  OKUR: AĞIR BİR SORUMLULUK Kongrede konuşan İzmit İlçe başkanı Kemal Okur,  “Aziz Türk milletinin bekası ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için 5500 şehit vermiş, ülkücü hareketin ilçe başkanlığını icra etmek ağır sorumluluk ve mesuliyet isteyen bir görevdir. Bu sorumluluğu ve mesuliyeti benimle paylaşan, çıktığım bu kutlu yolda, yol arkadaşım olmayı kabul eden değerli yönetim kurulu üyelerime hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Ve sizlerden de kendileri için kuvvetli bir alkış rica ediyorum. Çocuk yaşlarda mensubu olduğum bu kutlu davanın yıllar sonra bugün ilçe başkanı ve tekrardan ilçe başkan adayı olarak huzurunuzda bulunmanın tarifsiz heyecanını ve gururunu yaşamaktayım. Aynı zamanda üstlendiğimiz bu kutlu görevin sorumluluğunun ve ağırlığının da farkındayım” ifadelerini kullandı.
MHP İzmit’in 14. olağan kongresinde mevcut Başkan Kemal Okur, başkan seçildi. Okur yaptığı açıklamada, "i İzmitli vatandaşlarımızın gerçek anlamda gülümseyeceği günleri hep beraber inşa edeceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi’nde dün başlayan kongre süreci bugün de devam ediyor. Dün Körfez, Dilovası, Derince, Gebze, Darıca, Çayırova ilçe kongreleri tamamlanırken bu gün ise İzmit, Karamürsel, Kandıra, Başiskele, Kartepe ve Gölcük ilçe kongreleri yapılıyor. İzmit’e mevcut Başkan Kemal Okur aday oldu. Tek liste ile Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılan 14. olağan ilçe kongresine; MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, MHP İl Başkan Vekili Yaşar Arslan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Cihat Çoban, KAÇEP eski Başkanı Yudum Kaşıkçı, MHP İl eski başkanları Ahmet Dağ, Sedat Arı, Nurdoğan Kaçar, Ruhi Çavdar ve partililer katıldı. 

OKUR: AĞIR BİR SORUMLULUK

Kongrede konuşan İzmit İlçe başkanı Kemal Okur,  “Aziz Türk milletinin bekası ve vatanımızın bölünmez bütünlüğü için 5500 şehit vermiş, ülkücü hareketin ilçe başkanlığını icra etmek ağır sorumluluk ve mesuliyet isteyen bir görevdir. Bu sorumluluğu ve mesuliyeti benimle paylaşan, çıktığım bu kutlu yolda, yol arkadaşım olmayı kabul eden değerli yönetim kurulu üyelerime hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Ve sizlerden de kendileri için kuvvetli bir alkış rica ediyorum. Çocuk yaşlarda mensubu olduğum bu kutlu davanın yıllar sonra bugün ilçe başkanı ve tekrardan ilçe başkan adayı olarak huzurunuzda bulunmanın tarifsiz heyecanını ve gururunu yaşamaktayım. Aynı zamanda üstlendiğimiz bu kutlu görevin sorumluluğunun ve ağırlığının da farkındayım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.