LASTİK İŞ yılbaşı

ŞEHİDİMİZ VAR !

YAŞAM 23.06.2022 - 11:47, Güncelleme: 23.06.2022 - 11:47
 

ŞEHİDİMİZ VAR !

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Arduç Lice'de şehit oldu. Acı haberi alan Halıdere'de oturan Annesi Melihat Arduç ve Ablası Hülya Arduç Eskişerir'e gitti

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Lice ilçesi Göçer Mahallesi kırsalında Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığı unsurlarınca dün yürütülen Eren Abluka-18 Şehit Jandarma Onbaşı Doğan Dağcı Operasyonu'nda teröristlerle çıkan silahlı çatışmada Yaralanann Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Arduç'un sevk edildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit oldu. Halıdere’de oturan Annesi Melihat Arduç ve Ablası Hülya Arduç’a ve diğer aile efradına, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin cenaze töreni Eskişehir’de yapılacaktır.  
Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Arduç Lice'de şehit oldu. Acı haberi alan Halıdere'de oturan Annesi Melihat Arduç ve Ablası Hülya Arduç Eskişerir'e gitti

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Lice ilçesi Göçer Mahallesi kırsalında Lice Jandarma Komando Alay Komutanlığı unsurlarınca dün yürütülen Eren Abluka-18 Şehit Jandarma Onbaşı Doğan Dağcı Operasyonu'nda teröristlerle çıkan silahlı çatışmada Yaralanann Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Arduç'un sevk edildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde şehit oldu.

Halıdere’de oturan Annesi Melihat Arduç ve Ablası Hülya Arduç’a ve diğer aile efradına, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Şehidimizin cenaze töreni Eskişehir’de yapılacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.