LASTİK İŞ yılbaşı

TEMEL ERTEN GÖLCÜKSPOR'A YENİDEN ADAY

SPOR 21.05.2023 - 21:06, Güncelleme: 21.05.2023 - 21:06
 

TEMEL ERTEN GÖLCÜKSPOR'A YENİDEN ADAY

Gölcükspor Başkanı Temel Erten yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Erten “Bildiğiniz üzere iki sezondur Gölcükspor başkanlığını yürütmekteyim. Olağan kongrede daha güçlü bir yönetimle Gölcükspor’un menfaatleri doğrultusunda oyuncu ve teknik heyetin istikrarını koruyarak bu sezona başlamayı hedefliyorum. Sezonun bitişiyle hiç bırakmıyacakmışız gibi çalışmalarımıza devam ettik ve hazırız. Bu doğrultuda değerli Gölcük halkını ve sporseverleri Gölcükspor camiyası etrafında kenetlenmeye davet ediyorum. Elbirliği ile Gölcükspor’u layik olduğu hedefe ulaştırmak için arkadaşlarımla beraber sonuna kadar gayret edeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım Değerli üyelerimizi kongreye davet ediyorum Siz değerli basın mensuplarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” Temel Erten Gölcükspor kulüp başkanı
Gölcükspor Başkanı Temel Erten yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.

Başkan Erten “Bildiğiniz üzere iki sezondur Gölcükspor başkanlığını yürütmekteyim. Olağan kongrede daha güçlü bir yönetimle Gölcükspor’un menfaatleri doğrultusunda oyuncu ve teknik heyetin istikrarını koruyarak bu sezona başlamayı hedefliyorum.

Sezonun bitişiyle hiç bırakmıyacakmışız gibi çalışmalarımıza devam ettik ve hazırız. Bu doğrultuda değerli Gölcük halkını ve sporseverleri Gölcükspor camiyası etrafında kenetlenmeye davet ediyorum.
Elbirliği ile Gölcükspor’u layik olduğu hedefe ulaştırmak için arkadaşlarımla beraber sonuna kadar gayret edeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım

Değerli üyelerimizi kongreye davet ediyorum
Siz değerli basın mensuplarını saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”


Temel Erten
Gölcükspor kulüp başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.