DEĞİRMENDERE ÇINARLIK MEYDAN KAFE KASIM’DA AÇILIYOR

DEĞİRMENDERE 28.10.2021 - 10:29, Güncelleme: 28.10.2021 - 10:29
 

DEĞİRMENDERE ÇINARLIK MEYDAN KAFE KASIM’DA AÇILIYOR

Gölcük Belediyesi’nin % 100 iştiraki GÖLAŞ tarafından tadilatı yapılan, Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe açılış için gün sayıyor.

Değirmendere’de, yapımı hızla devam eden Çınarlık Meydan Kafe tadilatında sona gelindi. Modern dış ve iç mimarisi, kaliteli hizmet anlayışıyla kasım ayı içinde hizmete açılacak olan Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, Yazlık Ilıca Tesisleri, Eriklitepe Tabiat Parkı ve Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’ni de işleten, Gölcük Belediyesi’nin %100 iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilecek. NEZİH BİR KAFE OLACAK Nezih bir kafe olarak hizmet verecek olan yeni mekânda, mevcut bina korunup eklemeler yapılarak, modern bir görünüme kavuşturuldu. Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyacak olan yeni mekanda bir de şöminenin yer alacağı kış bahçesi bulunacak. Kapalı ve açık alanlarıyla birlikte aynı anda 200 kişiye hizmet verebilecek. Çınarlık Meydan Kafe’de dünya kahve lezzetlerinden oluşan bir mönü olacak, aynı zamanda; aperatif yiyecekler, sıcak ve soğuk içecekler, tatlı ve pasta çeşitleri de kafenin mönüsünde yer alacak.
Gölcük Belediyesi’nin % 100 iştiraki GÖLAŞ tarafından tadilatı yapılan, Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe açılış için gün sayıyor.

Değirmendere’de, yapımı hızla devam eden Çınarlık Meydan Kafe tadilatında sona gelindi. Modern dış ve iç mimarisi, kaliteli hizmet anlayışıyla kasım ayı içinde hizmete açılacak olan Değirmendere Çınarlık Meydan Kafe, Yazlık Ilıca Tesisleri, Eriklitepe Tabiat Parkı ve Değirmendere Tarihi Yalı Evleri’ni de işleten, Gölcük Belediyesi’nin %100 iştiraki GÖLAŞ tarafından işletilecek.

NEZİH BİR KAFE OLACAK

Nezih bir kafe olarak hizmet verecek olan yeni mekânda, mevcut bina korunup eklemeler yapılarak, modern bir görünüme kavuşturuldu. Günümüz mimarisine uygun, modern çizgiler taşıyacak olan yeni mekanda bir de şöminenin yer alacağı kış bahçesi bulunacak. Kapalı ve açık alanlarıyla birlikte aynı anda 200 kişiye hizmet verebilecek. Çınarlık Meydan Kafe’de dünya kahve lezzetlerinden oluşan bir mönü olacak, aynı zamanda; aperatif yiyecekler, sıcak ve soğuk içecekler, tatlı ve pasta çeşitleri de kafenin mönüsünde yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.