LASTİK İŞ yılbaşı

'GAYRETLERİNE ŞAHİDİYİM' DİYEN BAŞKAN KOCAMAN'DAN KADIN PERSONELE TEŞEKKÜR!

KOCAELİ 09.03.2024 - 11:34, Güncelleme: 09.03.2024 - 11:34
 

'GAYRETLERİNE ŞAHİDİYİM' DİYEN BAŞKAN KOCAMAN'DAN KADIN PERSONELE TEŞEKKÜR!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kartepe Belediyesi’nde görev yapan kadın personelle bir araya geldi, onlara verdikleri emek için teşekkür etti.

AKP ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi’nde görev yapan kadın personelle bir araya geldi. "BİRLİKTE EKİP OLARAK ÇALIŞTIK" Başkan Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Belediyesi’nde düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye kadın personelleri katıldı. Programda konuşan Kocaman, “Bizler birlikte ekip olarak çalıştık. Kimsenin tek başına bir şey yapma şansı yok. Kadın mesai arkadaşlarımızın geldiğim günden itibaren gayretlerine şahidim” dedi. “ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELDİK” “Bugün belediye başkan adayı gösterildiysem, önümüzdeki döneme hazırlık yapıyorsak en büyük emek sizlerindir” diyen Başkan Mustafa Kocaman, “İyi ki varsınız. Çok teşekkür ediyorum. Zorlukların üstesinden birlikte geldik. Yerel seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Burada süreç devam etmekte. Ailelerinize çok selam söyleyin. Buraya katıldığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Kartepe Belediyesi’nde görev yapan kadın personelle bir araya geldi, onlara verdikleri emek için teşekkür etti.

AKP ve Cumhur İttifakı Kartepe Belediye Başkan Adayı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe Belediyesi’nde görev yapan kadın personelle bir araya geldi.

"BİRLİKTE EKİP OLARAK ÇALIŞTIK"

Başkan Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kartepe Belediyesi’nde düzenlenen programa belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye kadın personelleri katıldı. Programda konuşan Kocaman, “Bizler birlikte ekip olarak çalıştık. Kimsenin tek başına bir şey yapma şansı yok. Kadın mesai arkadaşlarımızın geldiğim günden itibaren gayretlerine şahidim” dedi.

“ÜSTESİNDEN HEP BİRLİKTE GELDİK”
“Bugün belediye başkan adayı gösterildiysem, önümüzdeki döneme hazırlık yapıyorsak en büyük emek sizlerindir” diyen Başkan Mustafa Kocaman, “İyi ki varsınız. Çok teşekkür ediyorum. Zorlukların üstesinden birlikte geldik. Yerel seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Burada süreç devam etmekte. Ailelerinize çok selam söyleyin. Buraya katıldığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.