LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR TEKNİK ADAM GÜRSEL İLE PRENSİPTE ANLAŞTI!

SPOR 19.02.2024 - 16:39, Güncelleme: 19.02.2024 - 17:07
 

KOCAELİSPOR TEKNİK ADAM GÜRSEL İLE PRENSİPTE ANLAŞTI!

Kocaelispor, sahasında aldığı Şanlıurfaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı. Kısa süre içerisinde bir çok isim ile görüşen Kocaelispor yönetimi yeni teknik adam ile prensipte anlaştı.

1.Lig’de zirveden iyice uzaklaşan Kocaelispor’da kötü gidişat sonrası fatura Ertuğrul Sağlam’a kesildi.   Sağlam’ın alacağı tazminat ile ilgili taraflar anlaştı ve karşılıklı olarak sözleşme feshedildi. Ardından Kocaelispor yöneticileri, deneyimli teknik direktör Mustafa Gürsel ile bir araya geldi. Şartlar Gürsel’e sunuldu ve Gürsel de teklifi kabul etti. 1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK Kocaelispor yönetimi Mustafa Gürsel ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Opsiyon maddesi takımın Süper Lig’e çıkması durumunda geçerli olacak. Gürsel’e verilecek ücretle ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. İLK GÖRÜŞME RECEP UÇAR'LA OLDU  İlk olarak Recep Uçar ile nabız yoklayan kulüp yönetimi, Recep Uçar'ın sezon sonuna kadar herhangi bir takım çalıştırmak istemediğini belirtmesi üzerine bu isimden vazgeçildi. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Kocaelispor, Mustafa Gürsel'in kapısını çaldı. TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA GÜRSEL KİMDİR? 49 yaşındaki Mustafa Gürsel, teknik direktörlük hayatına 2010 yılında Antalyaspor'da yardımcı antrenörlük göreviyle başladı. Sırasıyla Gençlerbirliği (2012), K. Erciyesspor (2013), Antalyaspor (2014) FC WİLL 1900 (2015), Boluspor (2016) , Eskişehirspor (2018) , 2020 yılında ise Kasımpaşa ve Ankaragücü'nde yardımcı antrenörlük yapan Mustafa Gürsel, ilk teknik direktörlük görevini 2021 yılında Bandırmaspor ile yaşadı.  Bandırmaspor'un başında 54 maça çıkan teknik adam, 26 galibiyet, 11 beraberlik ve 17 mağlubiyet alarak 1.65 maç başı puan ortalaması yakaladı. Bandırmaspor kariyerinin ardından Ümraniyespor'un başına geçen Mustafa Gürsel, Ümraniyespor ile 20 maça çıktı. 20 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Mustafa Gürsel hoca, Ümraniyespor ile 1.40 maç başı puan ortalamasını yakaladı. 
Kocaelispor, sahasında aldığı Şanlıurfaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı. Kısa süre içerisinde bir çok isim ile görüşen Kocaelispor yönetimi yeni teknik adam ile prensipte anlaştı.

1.Lig’de zirveden iyice uzaklaşan Kocaelispor’da kötü gidişat sonrası fatura Ertuğrul Sağlam’a kesildi. 

 Sağlam’ın alacağı tazminat ile ilgili taraflar anlaştı ve karşılıklı olarak sözleşme feshedildi. Ardından Kocaelispor yöneticileri, deneyimli teknik direktör Mustafa Gürsel ile bir araya geldi. Şartlar Gürsel’e sunuldu ve Gürsel de teklifi kabul etti.

1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

Kocaelispor yönetimi Mustafa Gürsel ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Opsiyon maddesi takımın Süper Lig’e çıkması durumunda geçerli olacak. Gürsel’e verilecek ücretle ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.

İLK GÖRÜŞME RECEP UÇAR'LA OLDU 

İlk olarak Recep Uçar ile nabız yoklayan kulüp yönetimi, Recep Uçar'ın sezon sonuna kadar herhangi bir takım çalıştırmak istemediğini belirtmesi üzerine bu isimden vazgeçildi. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Kocaelispor, Mustafa Gürsel'in kapısını çaldı.

TEKNİK DİREKTÖR MUSTAFA GÜRSEL KİMDİR?

49 yaşındaki Mustafa Gürsel, teknik direktörlük hayatına 2010 yılında Antalyaspor'da yardımcı antrenörlük göreviyle başladı. Sırasıyla Gençlerbirliği (2012), K. Erciyesspor (2013), Antalyaspor (2014) FC WİLL 1900 (2015), Boluspor (2016) , Eskişehirspor (2018) , 2020 yılında ise Kasımpaşa ve Ankaragücü'nde yardımcı antrenörlük yapan Mustafa Gürsel, ilk teknik direktörlük görevini 2021 yılında Bandırmaspor ile yaşadı. 

Bandırmaspor'un başında 54 maça çıkan teknik adam, 26 galibiyet, 11 beraberlik ve 17 mağlubiyet alarak 1.65 maç başı puan ortalaması yakaladı. Bandırmaspor kariyerinin ardından Ümraniyespor'un başına geçen Mustafa Gürsel, Ümraniyespor ile 20 maça çıktı. 20 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Mustafa Gürsel hoca, Ümraniyespor ile 1.40 maç başı puan ortalamasını yakaladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.