LASTİK İŞ yılbaşı

KOCAELİSPOR'A TEKNİK PATRON MUSTAFA GÜRSEL GELDİ!

SPOR 20.02.2024 - 20:36, Güncelleme: 20.02.2024 - 22:01
 

KOCAELİSPOR'A TEKNİK PATRON MUSTAFA GÜRSEL GELDİ!

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor, teknik direktörlük görevine Mustafa Gürsel’i getirdi. Bugün saat 14.00’te Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Kocaelispor’un yeni teknik direktörü  Mustafa Gürsel 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilen törenle Gürsel, kendisini 1.5 yıllığına yeşil-siyah renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Engin Koyun da katıldı. Kocaelispor'un hedeflerini bildiğini ve bu hedefler doğrultusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyleyen Gürsel, Benim için en büyük hedef, Kocaelispor ile Süper Lig'de oynamak dedi. Kocaelispor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu, buraya beklentileri bilerek ve bunu başaracağına inanarak geldiğini belirten Mustafa Gürsel, "Öncelikle burada olmamıza vesile olan başkanımıza ve yönetim kurulumuza, daha sonrada bu takımı kuran ve bu noktaya kadar getiren Ertuğrul Sağlam hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu camianın beklentilerini biliyorum. Futbolculuğumdan da bu kulübün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. İnşallah hedeflerimize ulaşmak adına çok çalışacağız ve bunu başaracağız" dedi. Mevcut kadronun hedefe ulaşmak adına yeterli olduğunu ve ilk işlerinin oyuncuların bireysel olarak performanslarını yukarıya çekmek olduğunu kaydeden Gürsel, "Transfer dönemi sona erdi. Dışarıdan da konuşulan bu kadronun çok kaliteli ve iyi olduğu. İlk işimiz oyuncuları tek tek yukarıya çekmek ve elimizdeki kadrodan en iyi şekilde verim alarak hedefe ulaşmak. Bu hedefe tek başına gidilmez. Hedefe; teknik ekip, futbolcular, yönetim, taraftar ve camia ile el ele vererek gideceğiz. Hedefe hep beraber ulaşacağız. Bu lig her şeye gebe bir lig. Kendimizi tamamen saha içine odaklayarak, hiçbir sonuca bakmadan kendimizi yukarıya çekerek hedefimize ulaşmak istiyoruz"​ şeklinde konuştu. ENGİN KOYUN SAĞLAM'I HATIRLATTI Kulüp Başkanı Engin Koyun, sezona Ertuğrul Sağlam ile başladıklarını hatırlatarak, "Takımın bir beklentisi vardı. Bugüne kadar Ertuğrul hocamız öncülüğünde bütün şehirde yaşayan herkesin desteğiyle beraber, yönetimsel anlamlarda da üzerimize düşeni en iyi şekilde yaparak bugünlere geldik. Tabii ki her dönem bu tür ayrılıklar olabiliyor. Yola çıktığımız hocamızla şampiyon olmayı arzu ettik. Puan ortalamasıyla ilgili de kendisine haksızlık yapmayalım. Şu anda 3. sıradayız. Ben Ertuğrul hocamıza ve ekibine, kulübümüze vermiş olduğu katkılardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki spor hayatında kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Ertuğrul Sağlam'ın takımı şampiyon yapabilmek için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini de belirten Başkan Koyun, bu sürece kendisinin de şahit olduğunu vurguladı.  
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Kocaelispor, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Trendyol 1. Lig takımlarından Kocaelispor, teknik direktörlük görevine Mustafa Gürsel’i getirdi.

Bugün saat 14.00’te Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda düzenlenen imza töreninde Kocaelispor’un yeni teknik direktörü  Mustafa Gürsel 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Kocaeli Stadyumu’nda gerçekleştirilen törenle Gürsel, kendisini 1.5 yıllığına yeşil-siyah renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Engin Koyun da katıldı. Kocaelispor'un hedeflerini bildiğini ve bu hedefler doğrultusunda elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyleyen Gürsel, Benim için en büyük hedef, Kocaelispor ile Süper Lig'de oynamak dedi.

Kocaelispor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu, buraya beklentileri bilerek ve bunu başaracağına inanarak geldiğini belirten Mustafa Gürsel, "Öncelikle burada olmamıza vesile olan başkanımıza ve yönetim kurulumuza, daha sonrada bu takımı kuran ve bu noktaya kadar getiren Ertuğrul Sağlam hocama ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu camianın beklentilerini biliyorum. Futbolculuğumdan da bu kulübün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. İnşallah hedeflerimize ulaşmak adına çok çalışacağız ve bunu başaracağız" dedi.

Mevcut kadronun hedefe ulaşmak adına yeterli olduğunu ve ilk işlerinin oyuncuların bireysel olarak performanslarını yukarıya çekmek olduğunu kaydeden Gürsel, "Transfer dönemi sona erdi. Dışarıdan da konuşulan bu kadronun çok kaliteli ve iyi olduğu. İlk işimiz oyuncuları tek tek yukarıya çekmek ve elimizdeki kadrodan en iyi şekilde verim alarak hedefe ulaşmak. Bu hedefe tek başına gidilmez. Hedefe; teknik ekip, futbolcular, yönetim, taraftar ve camia ile el ele vererek gideceğiz. Hedefe hep beraber ulaşacağız. Bu lig her şeye gebe bir lig. Kendimizi tamamen saha içine odaklayarak, hiçbir sonuca bakmadan kendimizi yukarıya çekerek hedefimize ulaşmak istiyoruz"​ şeklinde konuştu.

ENGİN KOYUN SAĞLAM'I HATIRLATTI

Kulüp Başkanı Engin Koyun, sezona Ertuğrul Sağlam ile başladıklarını hatırlatarak, "Takımın bir beklentisi vardı. Bugüne kadar Ertuğrul hocamız öncülüğünde bütün şehirde yaşayan herkesin desteğiyle beraber, yönetimsel anlamlarda da üzerimize düşeni en iyi şekilde yaparak bugünlere geldik. Tabii ki her dönem bu tür ayrılıklar olabiliyor. Yola çıktığımız hocamızla şampiyon olmayı arzu ettik. Puan ortalamasıyla ilgili de kendisine haksızlık yapmayalım. Şu anda 3. sıradayız. Ben Ertuğrul hocamıza ve ekibine, kulübümüze vermiş olduğu katkılardan ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki spor hayatında kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Sağlam'ın takımı şampiyon yapabilmek için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini de belirten Başkan Koyun, bu sürece kendisinin de şahit olduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.