LASTİK İŞ yılbaşı

NARKOTİKTEN ŞOK BASKIN!

ASAYİŞ 11.01.2024 - 18:54, Güncelleme: 11.01.2024 - 19:00
 

NARKOTİKTEN ŞOK BASKIN!

Derince ve Gebze’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Derince ve Gebze’de uyuşturucu imalatı, ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonda12 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve üstlerinde yapılan aramada, 192 gram sentetik kannabinoid, 8 gram metamfetamin, 4 gram esrar, 1435 adet ecstasy, 1 adet sentetik ecza, 1 terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 590 lira ele geçirildi. Şüphelilerden 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken Y.Y., M.A.G., H.K., M.G.T., T.Ö. ve Ş.P. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Derince ve Gebze’de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Derince ve Gebze’de uyuşturucu imalatı, ticareti ve kullanımıyla mücadele kapsamında çalışma gerçekleştirdi.

Düzenlenen operasyonda12 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve üstlerinde yapılan aramada, 192 gram sentetik kannabinoid, 8 gram metamfetamin, 4 gram esrar, 1435 adet ecstasy, 1 adet sentetik ecza, 1 terazi ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 590 lira ele geçirildi.

Şüphelilerden 6'sı emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken Y.Y., M.A.G., H.K., M.G.T., T.Ö. ve Ş.P. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaeliyenihaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.